Bozoğlu, Büyük Kongreye Katıldı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti’nin 7’nci Büyük Olağan Kongresine katıldı.

Bozoğlu, Büyük Kongreye Katıldı
Editör: Yaz Dostum
25 Mart 2021 - 12:25
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte  "Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla düzenlenen ve 2023 seçim manifestosu açıklandığı, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu kadrosunun oluşturulduğu, Merkez Disiplin Kurulu ve Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu aday listelerinin belirlendiği AK Parti’nin 7’nci Büyük Olağan Kongresine katıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedef ve stratejilerinin ana hatlarını çizdiği AK Parti’nin 7’nci olağan kongresinde yer alan Bozoğlu, tarihi bir ana tanıklık ettikleri ve bizzat bu tarihin içinde yer almaktan da son derece mutlu olduklarını söyledi.

ERDOĞAN : 84 MİLYON İNSANIN HEPSİNİ SELAMLIYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, selamlama konuşmasında şunları kaydetti: "Sizlerin şahsında kalbi millet ve memleket sevdasıyla çarpan erkeğiyle kadınıyla, genciyle yaşlısıyla tüm vatandaşlarımı selamlıyorum. Sizlerin şahsında, bu halkın refahı, bu ülkenin kalkınması, bu devletin büyümesi için gecesini gündüzüne katan herkesi selamlıyorum. Sizlerin şahsında, kendisi ve ülkesi için çalışan, üreten, vatan toprağının her karışını alın teriyle sulayan işçimizi, çiftçimizi, esnafımızı, girişimcimizi, her meslekten kardeşimizi selamlıyorum. Sizlerin şahsında, hangi inançtan, hangi kökenden, hangi mezhepten, hangi meşrepten olursa olsun, bu ülkenin 84 milyon insanının hepsini selamlıyorum. Sizlerin şahsında, Anadolu'yu vatan yapmak için yola çıktığımız günden beri istiklalimiz ve istikbalimiz için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, bugün de yurt içinde ve yurt dışında aynı mücadeleyi sürdüren tüm kahramanlarımızı selamlıyorum. Sizlerin şahsında, gözü ve kalbi Türkiye'nin üzerinde olan, bugün bu salonu en az sizler kadar heyecanla takip eden tüm kardeşlerimizi, dostlarımızı, ekranları başındaki tüm milletimizi selamlıyorum. Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi hepinizin, hepsinin üzerine olsun."

ERDOĞAN 2023 MANİFESTOSUNU AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde merakla beklenen 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan, "Vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum" dedi. "Siz içeride birilerinin 'battık, bittik, yıkıldık, öldük' diye terane tutturduğuna, kendi ülkelerini kötüleme yarışına girdiklerine bakmayın" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar kendi ülkelerinin ve milletlerinin felaketinden iktidar devşirme hevesinde olan, gözlerini kin ve nefret bürümüş, kifayetsiz muhterislerdir" ifadelerini kullandı. İstanbul Sözleşmesi ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Kadın haklarını vicdan yerine kağıtlarda arayanlar var" diye konuştu. Erdoğan'ın üzerinde durduğu bir diğer konu da yeni anayasaydı. Erdoğan "Türkiye'nin bugün hiç olmadığı kadar hazır olduğuna inanıyoruz" yorumunu yaptı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum