Bozoğlu, Değirmenköyspor'un Kan Bağışı Kampanyasına Destek Oldu

Türk Kızılay Silivri Şubesi ve Değirmenköyspor Kulübü ortaklığında kan bağışı kampanyası düzenlendi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’da kampanyaya destek olarak kan verdi.

Bozoğlu, Değirmenköyspor'un Kan Bağışı Kampanyasına Destek Oldu
Editör: Yaz Dostum
24 Ekim 2020 - 23:19 - Güncelleme: 24 Ekim 2020 - 23:30
Değirmenköyspor Kulübü, Türk Kızılay Silivri Şubesi ile birlikte ortak bir projeye imza atarak kan bağışı kampanyası düzenledi. Değirmenköy Mahallesi’nde kurulan kan toplama standına çevre sakinleri yoğun ilgi gösterirken ilk kanı veren kişiler kulüp yöneticileri oldu.

BOZOĞLU: “KAN VERMEYE AYIRDIĞIMIZ 15 DAKİKA ÜÇ İNSANA BİR ÖMÜR OLUYOR”

Öte yandan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’da  standı ziyaret ederek, proje yetkilileri ile sohbet etti. Kampanyanın tüm topluma örnek teşkil etmesi konusunda iyi dilek ve temennilerde bulunan Bozoğlu, emeği geçenlere teşekkür dileklerini iletti. Ayrıca kan bağışında da bulunarak kampanya ya destek veren Bozoğlu, konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmesinde “Kan vermeye ayırdığımız 15 dakika üç insana bir ömür oluyor, unutmayın.” İfadelerini kullandı.

Bozoğlu’na Değirmenköy ziyaretleri sırasında Silivri Belediye Meclis Üyesi Ömer Tekin ve teşkilat mensupları eşlik etti.  

DEĞİRMENKÖYSPOR’DAN BAĞIŞ YAPANLARA TEŞEKKÜR

Değirmenköyspor’un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarında ise şu detaylar aktarıldı:

“Türk Kızılay'ı ile kulübümüzün yaptığı ortak çalışma neticesinde mahalle halkımız her zamanki gibi duyarsız kalmayıp desteğini esirgememiştir. Katılımın beklentinin üzerinde olmasından dolayı yorucu bir gün geçiren Türk Kızılay'ı personeline tüm bağışçılara teşekkür ederiz.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum