Bozoğlu Duyurdu: Silivri Hükümet Konağının En Kısa Sürede Temelini Atacağız

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri’ye yeni bir hükümet yatırımı daha kazandırılacağını ifade ederek Silivri Hükümet Konağının ihalesinin bugün sonuçlandığının müjdesini verdi.

Bozoğlu Duyurdu: Silivri Hükümet Konağının En Kısa Sürede Temelini Atacağız
Editör: Yaz Dostum
21 Temmuz 2022 - 22:09 - Güncelleme: 21 Temmuz 2022 - 22:15
Eski Silivri Stadının olduğu bölgeye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla bir millet bahçesi yapılacak. Millet bahçesinin hemen yanında bulunan 10 bin metrekare alanda da Hükümet Konağı planlanıyor.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yeni Hükümet Konağı Projesi ile ilgili son detayları açıkladı.

“İHALESİ BUGÜN SONUÇLANDI”

Bozoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


“Kıymetli hemşehrilerim hükümetimizin ardı arkası kesilmeyen Silivri yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. SİLİVRİ HÜKÜMET KONAĞI ihalesi bugün sonuçlandı. En kısa sürede temelini atacağız inşallah.

“MÜCADELEMİZ SİLİVRİ VE SİLİVRİ’YE GELECEK YATIRIMLAR İÇİN OLDU”

İlçe başkanlığı görevine başladığım süreçten bugüne tüm gayret çaba mücadelemiz Silivri ve Silivri ye gelecek yatırımlar olmuştur. Sadece doğduğumuz ve doyduğumuz topraklar olarak görmeyip yarınlarımızın bize emaneti olduğu bilinci ile Silivri’mize hizmet edebilme adına verdiğimiz tüm mücadelemize yol arkadaşlığı yaptıklarımız şahittir. Yaptıklarımızın başardıklarımızın yapacak ve başaracaklarımızın teminatı olduğu düsturu ile çalışmaya ter dökmeye mücadeleye yılmadan çalışırken sizlerden uzak kalmak zorunda olup yanınızda bulunamadığımız ya da görüşemediğimiz hasret kaldığımız günleri bizlere unutturan eserler kazandırabilme uğruna döktüğümüz her damla teri şahsi reklam yapma gayretine girmeden gece gündüz demeden mücadele etmeye devam edeceğiz. Amacımız geleceğe bugünden iz bırakmak ve bunun haklı gururunu hep beraber sizlerle paylaşmak.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN  İLE BAKANIMIZ SOYLU’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Her daim desteklerini hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere, bir kez daha Silivri ye çok kısa sürede kazandırdığı birçok eser için İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum