Bozoğlu: "Giderken davul zurnayla gittiyse, gelirken de davul zurnayla gelsin!"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Öğretmenevi’nde basına yönelik sahur programı tertip etti. Programda Bozoğlu’na, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çeşitli nedenlerle kırılmış ve küsmüş, başka partilere geçmiş eski teşkilat yöneticilerine kucak açılması gerektiği yönündeki açıklaması ve mesajı üzerinden Silivri özelinde soru yöneltildi. Bu soru çerçevesinde Metin Karakaş isminin örnek olarak sunulması üzerine Bozoğlu, istifasıyla ilgili belirsizlik olduğunu, bir belge ve basın açıklaması görmediğini belirterek, "Giderken davul zurnayla gittiyse, gelirken de davul zurnayla gelsin. Buyursun gelsin..." ifadelerini kaydetti.

Bozoğlu: "Giderken davul zurnayla gittiyse, gelirken de davul zurnayla gelsin!"
Editör: Yaz Dostum
22 Nisan 2022 - 04:02 - Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 00:02
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Perşembeyi Cuma’ya bağlayan gece Öğretmenevi’nde ilçemizdeki basın mensupları ile Öğretmenevi’nde sahurda bir araya geldi. Programda Bozoğlu’na, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çeşitli nedenlerle parti ile yollarını ayıran isimlere yönelik yaptığı çağrı Silivri özelinde soruldu. Örnek olarak da Silivri’de siyaset arenasının tanınmış isimlerinden, AK Parti’den ayrılıp Gelecek Partisi çatısı altına geçen Metin Karakaş ismi sunuldu.

Karakaş’ın istifasıyla ilgili belirsizlik olduğunu, bir belge ve basın açıklaması görmediğini belirterek, "Giderken davul zurnayla gittiyse, gelirken de davul zurnayla gelsin. Buyursun gelsin..." ifadelerini kaydeden Bozoğlu, “Partimizin geçmiş dönem emektarlarına kapımız hiçbir zaman kapanmadı” mesajı verdi.


“İSTİFA AÇIKLAMASI GÖRMEDİM”

Metin Karakaş gündemi ile alakalı gelişmeler aynen şöyle gelişti:

Bozoğlu, konuyla ilgili açıklamasında öncelikle, “Metin Karakaş, Gelecek Partisi’nden istifa etti mi? Bir belgesi, basın açıklaması var mı? Ben görmedim” dedi.

“BUYURSUN GELSİN”

Sosyal medyada bir yorumun altına istifa ettiğini belirten ifadelerde bulunduğu hatırlatılınca Bozoğlu, yeniden devreye girdi ve “Yorumun altına olmaz. Giderken davul zurnayla gittiyse, gelirken de davul zurnayla gelsin. Buyursun gelsin yani problem yok ki” ifadelerini kaydetti.

“İL BAŞKANLIĞI SELİM TEMURCİ’Yİ ALDIKTAN SONRA BEN METİN KARAKAŞ’I NİYE ALMAYIM Kİ?”

Karşılıklı diyaloglar esnasında Başkan Bozoğlu, “Niye almam diyeyim? İl Başkanlığı Selim Temurci’yi aldıktan sonra ben burada Metin Karakaş’ı niye almayım ki? Sonra… AK Parti benim babamın dükkanı değil ki. Partimizin geçmiş dönem emektarlarına kapımız açık, hiçbir zaman kapanmadı…” tarzında açıklamalarda bulundu.

Haber : Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum