Bozoğlu, hem hizmet yapıyor hem gönül kazanıyor

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, teşkilat mensupları ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören ile birlikte Ortaköy Mahallesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Bozoğlu, hem hizmet yapıyor hem gönül kazanıyor
Editör: Yaz Dostum
15 Ocak 2021 - 19:18 - Güncelleme: 15 Ocak 2021 - 19:23

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, teşkilat mensupları ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Gören ile birlikte yoğun siyaset gündemi ve parti çalışmalarından fırsat yaratıp esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor. İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Bozoğlu, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor. Bu minvalde ekibi ile birlikte Silivri’nin Ortaköy Mahallesi’ne çıkarma yapan, genç, yaşlı herkesin yakın ilgi gösterdiği Başkan Bozoğlu; ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, daha güzel, daha yaşanabilir bir Ortaköy için fikir alışverişinde bulundu.

Ortaköy Mahallesi’nin esnaf ve vatandaşları, beklentilerini ve taleplerini bire bir anlattıkları için memnuniyetlerini dile getirerek ilgi ve alakası için Başkan Bozoğlu ve ekibine teşekkür etti.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum