Bozoğlu, mahalle sakinleriyle çay içti! Sıkıntılarına ortak oldu!

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu başlatmış olduğu mahalle ziyaretleri kapsamında Gazitepe Mahallesin'deki vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle kahvehanesini ziyaret ettikten sonra bölge esnafına kolaylıklar dileyen Bozoğlu, Mahalle Muhtarı Secattin Ildiz ile görüşerek sorun, beklenti ve sıkıntıları dinledi.

Bozoğlu, mahalle sakinleriyle çay içti! Sıkıntılarına ortak oldu!
Editör: Yaz Dostum
07 Eylül 2021 - 15:53 - Güncelleme: 07 Eylül 2021 - 16:02
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ilçe merkezine uzak olan mahallelerin sorunlarına çözüm üretmek, bölge halkının beklenti ve sıkıntılarını dinlemek adına başlatmış olduğu mahalle ziyaretleri kapsamında önceki gün Gazitepe Mahallesi'ndeydi. 



AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas'ın da katılım sağladığı ziyarette Bozoğlu ilk olarak mahalle merkezindeki bir kahvehaneye girdi. Burada vatandaşların beklentilerini bizzat dinleyen Bozoğlu, onlarla birlikte çay eşliğinde sohbet ederek sıkıntıların giderilmesi noktasında parti olarak ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Ardından mahalle esnafını tek tek ziyaret eden Bozoğlu, tüm işletme sahiplerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Son ziyaretini ise, Gazitepe Mahalle Muhtarı Secaddin Ilgaz'a gerçekleştiren Bozoğlu, burada yapmış olduğu görüşmesinde mahallenin temel sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı.



Bozoğlu'nun gerçekleştirdiği ziyaretleri sırasında teşkilat üyeleri de mahalle sakinlerinin evlerini dolaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum