Bozoğlu'ndan Ankara Temasları

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dahil olmak üzere AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına ve Emniyet Genel Müdürlüğüne ziyarette bulunan Bozoğlu,  ilçenin sorunları ve beklentileri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Bozoğlu'ndan Ankara Temasları
Editör: Yaz Dostum
02 Ekim 2022 - 15:33
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz Ağustos ayında Silivri’ye yapmış olduğu ziyaretin ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Ankara'ya giderek Soylu'yu makamında ziyaret etti. 

HÜKÜMETTEN SİLİVRİ'YE TAM DESTEK

Silivri'nin genel durumu, beklentileri ve sorunları hakkında istişarelerde bulunulurken Soylu konu ile ilgili açıklamalarında ilçemize hizmet kazandırılması noktasında hükümet tarafından her türlü desteğin verileceğinin altını çizdi. 

BAKAN SOYLU'YA TEŞEKKÜR

Mutlu Bozoğlu yapılan görüşme sonunda "Sayın Bakanımıza Silivri’ye kazandırdığı ve kazandıracağı birçok eser için şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANINA VE EMNİYET GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Ankara temaslarını sürdüren Başkan Bozoğlu ayrıca AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ı da makamlarında ziyaret etti.

BOZOĞLU, ANKARA'DA DOSTLARIYLA KARŞILAŞTI

Öte yandan Bozoğlu, Ankara ziyareti sırasında denk geldiği AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çorlu İlçe Başkanımız Mustafa Keskin ile de bir araya gelerek hasbihalde bulundu.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum