Bozoğlu'ndan Millet İttifakı Liderlerine "Dünya 5'ten Büyüktür!" Mesajı

Rusya-Ukrayna savaşı, tüm dünya gündemine damgasını vurdu. Gerilim sürerken Silivri’den AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya Beşten Büyüktür” söyleminin Rusya’nın Ukrayna topraklarına başlattığı askeri harekatla önemi bir kez daha ortaya çıktığını ifade etti. Bozoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Birleşmiş Milletler reformu için bir model önerisi olarak kaleme alınan “Daha Adil Bir Dünya Mümkün!’’ adlı kitabını millet ittifakının siyasi liderlerine Türkiye ve Dünya siyasetine bakışlarında yol gösterici olması için hediye ediyoruz” dedi.

Bozoğlu'ndan Millet İttifakı Liderlerine "Dünya 5'ten Büyüktür!" Mesajı
Editör: Yaz Dostum
25 Şubat 2022 - 20:04 - Güncelleme: 25 Şubat 2022 - 20:07
Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi gerçekleştirildi. Zirvede Rusya'nın Minsk mutabakatlarını ortadan kaldıran bu saldırısının uluslararası hukuku ihlal ettiği ve kabul edilemez olduğu ifade edildi.

Bu gelişmelerin üzerine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri operasyonu ile ilgili farklı bir perspektiften yorum getirdi.

“ERDOĞAN, TÜM DÜNYAYA CESARETLE HAYKIRDI”

Bozoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bundan 8 Yıl Önce ,24 Eylül 2014 tarihli Birleşmiş Milletler 69. Genel Kurulu’nda ‘’Dünya Beşten Büyüktür.’’ söylemini tüm Dünya’ya cesaretle haykırdı.

“DAHA ADİL BİR DÜNYA MÜMKÜN KİTABINI, MİLLET İTTİFAKI’NIN SİYASİ LİDERLERİNE HEDİYE EDİYORUZ”

Şu anda yaşanan Rusya’nın Ukrayna topraklarına başlattığı askeri harekatla önemi bir kez daha ortaya çıkan bu söylemin Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Birleşmiş Milletler reformu için bir model önerisi olarak kaleme alınan “Daha Adil Bir Dünya Mümkün!’’ adlı kitabını millet ittifakının siyasi liderlerine Türkiye ve Dünya siyasetine bakışlarında yol gösterici olması için hediye ediyoruz.

Video linki: https://fb.watch/boLFV_4G2N/


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum