Bozoğlu'nun, İYİ Partilileri kızdıran CHP'li Başkana "tarihi ayarı" gündemde!

Yeni Şafak Gazetesi’nin internet sitesi üzerinden yayımlanan haberde CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, “Bir şeyi hatırlatırım; İYİ Parti'nin varlığı CHP sayesindedir!” ifadelerini kullandığı video gösterildi. Kamuoyu tarafından konu dikkat çekerken, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun 2015 yılında Meclis Üyeliği görevi sırasında HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı aşmasını pilav dağıtarak kutlayan Çanakkale'nin CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a cevaben kına göndermesi olayı tekrar gündeme taşındı.

Bozoğlu'nun, İYİ Partilileri kızdıran CHP'li Başkana "tarihi ayarı" gündemde!
Editör: Yaz Dostum
11 Ocak 2021 - 15:45 - Güncelleme: 11 Ocak 2021 - 19:11

Çanakkale Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan, milletvekilliği seçiminde partisinin kentte ilk kez birinci olması ve HDP’nin de 7 Haziran seçimlerinde barajı aşması üzerine halka teşekkür pilavı dağıtmıştı. Bu tutumu ile o dönem Türkiye’nin gündemine oturan Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün belediye meclisi konuşmasında Millet İttifakı’nda kriz yaratan sözlere imza attı. Bu minvalde CHP’li Başkan Ülgür Gökhan’ın, İYİ Parti'ye atıfta bulunarak yaptığı, “Bir şeyi hatırlatırım; İYİ Parti'nin varlığı CHP sayesindedir” ifadeleri ortalığı karıştırdı.  İYİ Parti İl teşkilatı, Ülgür Gökhan'ı CHP Genel Merkezi'ne şikayet etti, sert bir açıklama yayınladı. CHP İl Başkanlığı ise konunun üzerini kapatmak için bir açıklama yaptı, “Aile içi tartışma” yorumunda bulundu.

AK PARTİLİ MUTLU BOZOĞLU’NUN İYİ PARTİLİLERİ KIZDIRAN CHP’Lİ ÜLGÜR GÖKHAN’A 2015 YILINDA “NERENİZE YAKACAĞINIZI İYİ BİLİRSİNİZ” DİYEREK YOLLADIĞI KINALAR HATIRLANDI

Yeni Şafak Gazetesi’nin internet sitesi üzerinden yayımlanan haberde CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, “Bir şeyi hatırlatırım; İYİ Parti'nin varlığı CHP sayesindedir!” ifadelerini kullandığı video gösterildi. Kamuoyu tarafından konu dikkat çekerken, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun 2015 yılında Meclis Üyeliği görevi sırasında HDP seçim barajını geçtiğinde vatandaşa pilav dağıtan CHP’li Ülgür Gökhan’a cevaben kına göndermesi olayı tekrar gündeme taşındı.

BOZOĞLU, HDP İÇİN ŞÜKÜR PİLAVI DAĞITAN CHP’Lİ BAŞKANI PROTESTO ETMİŞTİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 2015 yılında Meclis Üyeliği görevini ifa ederken partinin o dönemki Silivri Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç ve Yönetimi ile beraber HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı aşmasını pilav dağıtarak kutlayan Çanakkale'nin CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı kendisine kına göndererek protesto etmişti.

“7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE HDP BARAJI AŞTI DİYE “PİLAV DAĞITMA” GİBİ SEVİNÇ GÖSTERİSİNDE BULUNARAK KENDİ İÇ HESAPLARINIZI YANSITTINIZ”

“Şehitlerin kardeşi Mutlu Bozoğlu” imzasıyla gönderilen ve o dönem ülke gündeminde büyük yankı uyandıran ve destek gören postada, kınaların yanına iliştirilen notta ise şu ifadelere yer verilmişti:


“Asil milletimizin ezelden beri yükseklerde yaşadığını hiç alçalmadığını, yükseklerde yaşanıldığında ise devamlı sert rüzgarlara yani çeşitli zorluklara maruz kalınacağını, her defasında da bu zorlukların üstesinden gelerek daha da yükseklere çıkılacağını hatırlatarak Milletin gözünün içine baka baka makamınızdan utanmadan ecdadın şehit olduğu, kurşunların havada çarpıştığı, kendilerinden misli misli fazla orduları darmadağın ettiği milletimizin kahramanlığının resmi bir vesika olduğu mübarek şehir Çanakkale’nin temsilcisi olduğunuza aldırmadan 7 Haziran seçimlerinde HDP barajı aştı diye “pilav dağıtma” gibi sevinç gösterisinde bulunarak kendi iç hesaplarınızı yansıttınız.

“PROVOKASYONLARLA ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEMEK İSTEYENLER MUVAFFAK OLAMAYACAKLAR!”

Son zamanlarda ülkemiz dünya semasında daha da yükseldiği için hükümetimiz ve milletimiz çok sert rüzgarlara çeşitli zorluklara maruz bırakılmıştır. Bunu çekemeyen dış güçler her zaman olduğu gibi “istemezük” zihniyetli bir avuç topluluğu ülkenin karşısında durmaya yavaşlatmaya ve hatta iç savaş dahi çıkarmak için kullanır olmuş; çeşitli iftira ve provokasyonlarla ülkeyi kaosa sürüklemek için elden geleni yapmaya başlamıştır. Fakat muvaffak olamadıkları gibi olamayacaklarını da bilmeleri gerekmektedir.

“ANLAYACAĞINIZ DİLDE MESAJ VERMEK İSTEDİM”

Pilav dağıtarak sevincinizi ve iç hesaplarınızı yansıtmanız sebebiyle karakterinizi ortaya koymuş olup, kardeşlerimin şehit olmasında fikrinizin de payı olduğunu düşünerek ve demokratik eylem hakkımı kullanarak siz ve sizin gibi anlayacağınız dilde mesaj vermek amacı ile ‘KINA’ gönderiyorum. Siz nerenize yakacağınızı iyi bilirsiniz.”

İYİ Parti’de rahatsızlığa neden olan bu olay üzerine, Çanakkale’de yaşanan Millet İttifakı gerginliğinin genel siyasi tabloyu ne yönde ve nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. 



SÖZ KONUSU O VİDEO İÇİN TIKLAYIN
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum