Bozoğlu: "Silivri Sanayi Sitesi Gün Geçtikçe Güzelleşiyor"

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin genel kurul toplantısına katılan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri sanayisinin her geçen gün geliştiğini söyleyerek, “Ustaların kalitesi ve işçiliğinin iyi olması sebebiyle ve bulunabilirlik malzeme açısından bakıldığı zaman Silivri sanayi sitesi gün geçtikçe güzelleşiyor, daha da ileriye gitmesi için Ercan ağabeyime ve ekibine başarılar diliyorum. 24 saat telefonlarımızın başındayız. Biz üstümüze düşeni her zaman yapmak isteriz” mesajını verdi.

Bozoğlu: "Silivri Sanayi Sitesi Gün Geçtikçe Güzelleşiyor"
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2020 - 17:22
S. S. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin bugün yapılan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Ercan Çalışkan, yeniden göreve seçildi. Kongrede hazır bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri sanayisinin dünden bugüne önemli bir yol kat ettiğine dikkat çekti.
 
“SANAYİ SİTESİ SOSYAL BİR ALAN HALİNE DÖNÜŞTÜ”

Bozoğlu, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Çok kıymetli stk temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, Silivri’nin dünden bugüne kadar emek harcamış ve mücadelesine devam etmekte olan esnaf odasına kayıtlı ve aynı zamanda sanayi sitesinde çalışan, üretime, normal yaşama, sosyal hayata fayda sağlayan değerli esnaflar genel kurula katılımınız için ve bana da söz verdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir yandan kurulu izliyor, bir yandan da aklımdan geçiriyorum. Birliğin, beraberliğin, bütünlüğün ne gibi zorlukları aşabileceğini ve bu aştıkları zorluklar neticesinde neleri güzelleştirebileceğini inanın an be an aklımdan geçirdim. Sanayi sitesinin bundan 15 yıl önceki durumu gözümün önüne geldi. 5-10 yıl önceki durumunda sanayi sitemiz yeni yeni gelişen bir sanayi sitesiydi ama şu an pazar günü dükkanlar kapalı olduğu zaman ailenizi alıp gelebileceğiniz, yeşil alanlarında dükkanınızın yan tarafında mangalınızı yapıp pikniğinizi yapabileceğiniz hale gelmiş durumda. Sanayi sosyal bir alan haline geldi. Bununla gerçekten çok gurur duyuyorum. Bu sebeple de Ercan Başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu çok ince bir düşünce. Sanayi sitesinin içine kadının veya ailenin girmesi biraz zor gibi gözükse de hafta sonu ailelerin buraya gelip mangal yapabilecek hale gelmiş olması çok farklı bir şey.

“SİLİVRİ SANAYİSİNİN DURUMU TRAKYA’DAKİ BİRÇOK SANAYİYE GÖRE DAHA İYİ”

Ben işim dolayısıyla Trakya’nın ve İstanbul’un birçok sanayi sitesine uğruyorum. Ercan ağabeyle de zaman zaman oralarda görmüş olduğum değişiklikleri paylaşıyorum. Esnafa fayda sağlayacağını düşündüğümüz şeyler olduğu zaman görüşüyoruz. Bu da Silivri’nin Çorlu’ya, Büyükçekmece’ye, Çatalca’ya göre sanayi sitesinin daha iyi, daha gelişmiş, daha büyük olmasını sağlıyor. Özellikle Çatalca’dan ve Büyükçekmece’den çok fazla kişinin Silivri’ye geldiğini biliyoruz. Hani hep Silivri tarım kenti mi olmalı, Silivri turizm kenti mi olmalı yoksa Silivri sanayi kenti mi olmalı buna karar vermeliyiz diyoruz ya. Bence Silivri küçük sanayi siteciliği mantığıyla, manasıyla şu an kararını vermiş ve kendi üstüne düşeni en iyi şekilde yaptığını düşünüyorum.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”

Sanayi sitesindeki ustaların kalitesi ve işçiliğinin iyi olması sebebiyle ve bulunabilirlik malzeme açısından bakıldığı zaman Silivri sanayi sitesi gün geçtikçe güzelleşiyor, daha da ileriye gitmesi için Ercan ağabeyime ve ekibine başarılar diliyorum. 24 saat telefonlarımızın başındayız. Biz üstümüze düşeni her zaman yapmak isteriz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum