Bozoğlu, vatandaşın yanında!

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, son bir haftada yoğun bir program geçiyor. Açılış merasimlerinden, evlilik törenlerine kadar vatandaşların yanlarında olmaya çalışan Bozoğlu, resmi organizasyonlarda da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tam kadro hazır bulunuyor.

Bozoğlu, vatandaşın yanında!
Editör: Yaz Dostum
17 Haziran 2021 - 11:19 - Güncelleme: 17 Haziran 2021 - 11:28
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, her tafta düzenli olarak gerçekleştirdiği halk buluşmalarının dışında vatandaşlarını özel günlerinde de yalnız bırakmıyor. Son 1 haftada yoğun bir program içerisinde olan Bozoğlu, düğün merasimleri ve evlilik törenlerinin yanı sıra resmi organizasyonlarda da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tam kadro hazır bulunuyor.

Bozoğlu’un, son 1 haftalık programı şöyle oldu;
  • Çanta Balaban Mahallesi’nde açılışı yapılan Avrupa Güven İnşaat firmasının kurdele kesim merasimine katıldı.
  • Neslihan Soydaş ve Mustafa Yıldız çiftinin Kale Park Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen nikah merasiminde yer aldı.
  • Emre Güral ve Nur Kırantay’ın, Kavaklı Mahallesindeki çok amaçlı etkinlik alanında gerçekleştirilen düğün törenine katıldı.
  • Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan’ın oğlu Ahmet’in, Didem Köse ile Mega Country Kır Bahçesinde düzenlenen evlilik merasiminde yer aldı.
  • Kızılay’ın 153. kuruluş yıldönümü münasebeti ile Silivri Kaymakamlığı’nın Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlediği kan bağışı programına katılım sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum