Bozoğlu: "Yerel Seçimlerde İlk Önce Kendi Partimden Aday Görmek İsterim"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Perşembeyi Cuma’ya bağlayan gece ilçemizdeki basın mensupları ile sahurda bir araya geldi. Programda Bozoğlu’na seçimlerle alakalı sorular yöneltildi. Başkan Bozoğlu bu çerçevede yaptığı konuşmada, “İlk önce kendi partimden aday görmek isterim ama Cumhur İttifakı olarak Genel Merkez nezdinde Volkan Yılmaz kararı verilirse hiç yok demem. Ankara Genel Merkez bu konuda ne derse parti temsilcilikleri de bu işe lamısız cimisiz bir şekilde uymak zorundadır.” dedi.

Bozoğlu: "Yerel Seçimlerde İlk Önce Kendi Partimden Aday Görmek İsterim"
Editör: Yaz Dostum
22 Nisan 2022 - 11:08 - Güncelleme: 22 Nisan 2022 - 11:18
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Öğretmenevi’nde basına yönelik sahur programı tertip etti. Programda Bozoğlu’na Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 2024 yılında yapılması beklenen yerel seçimlerle alakalı sorular da yöneltildi. Bu sorulardan biri de, “Volkan Yılmaz’ı yeniden aday olarak görmek ister misiniz?” oldu.

"İLK ÖNCE KENDİ PARTİMDEN ADAY GÖRMEK İSTERİM AMA ANKARA GENEL MERKEZ NE DERSE O"


Bozoğlu, bu soruya şöyle karşılık verdi:

İlk önce kendi partimden aday görmek isterim ama Cumhur İttifakı olarak Genel Merkez nezdinde Volkan Yılmaz kararı verilirse hiç yok demem. Cumhur İttifakı Silivri’de kurulmuş bir şey değil. Ankara Genel Merkez bu konuda ne derse parti temsilcilikleri de bu işe lamısız cimisiz bir şekilde uymak zorundadır.

"VOLKAN BAŞKANA SEÇİM DÖNEMİNDE SAHİP ÇIKTIK"

Biliyorsunuz Cumhur İttifakı’nda 39 ilçenin 36’sında AK Parti’den aday çıktı, MHP aday çıkartmadı. Büyükşehir Belediyesi’nde de MHP aday çıkartmadı. Maltepe, Beşiktaş ve Silivri’de de MHP çıkarttı, AK Parti çıkartmadı. Maltepe teşkilatı bizim Volkan Başkana seçim döneminde sahip çıktığımız kadar çıkmadı. Çıkmadığı için de kaybettiler. Volkan Başkan 29 Aralık’ta aday gösterildi, ertesi gün aday tanıtımı oldu, akabinde yılbaşı gerçekleşti, 1’inde tatil derken, 2 Ocak’ta Volkan Başkanı biz teşkilata getirdik. Bütün herkesle tanıştırdık, görüştürdük. Maltepe bunu seçime 15 gün kala yaptı. Maltepe’de seçimin kaybedilmesinin sebebi buydu bence.


Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum