Bozoğlu zor gününde Bölge Milletvekilleriyle görev başındaydı

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı; İstanbul Milletvekilleri Nevzat Şatıroğlu, Ahmet Mücahit Arınç, Rümeysa Kadak ve Şamil Ayrım'ı misafir etti. Silivri’nin dört bir yanında, gün boyu süren, planlı bir saha çalışması gerçekleştiren Vekillere; bu sabah babası beyin kanaması geçiren ve acil tedavi altına alınan İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu; ilçe koordinatörleri, ana kademe yönetimi, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi, meclis üyeleri ve geniş teşkilat mensupları kadrosu ile katılım sağladı.

Bozoğlu zor gününde Bölge Milletvekilleriyle görev başındaydı
Editör: Yaz Dostum
15 Eylül 2021 - 23:06 - Güncelleme: 15 Eylül 2021 - 23:18
AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nevzat Şatıroğlu, Ahmet Mücahit Arınç, Rümeysa Kadak ve Şamil Ayrım, bugün Silivri’de temaslarda bulundu. Vekiller ilk olarak Silivri İlçe Başkanlığı binasında Mutlu Bozoğlu öncülüğünde ilçe koordinatörleri, ana kademe yönetimi, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi ve meclis üyeleri tarafından misafir edildi. 



Sahaya inen siyasilerin ilk ziyaret durağında Silivri Kaymakamlığı görevine atanan Tolga Toğan vardı. Mutlu Bozoğlu Başkanlığında Toğan’a gerçekleştirilen “hayırlı olsun” ziyaretinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Kankaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tayyip Tellioğlu, İlçe Yürütme Koordinatörü Adem Yıldırım, ilçe yönetim koordinatörleri Tuncay Çokyaman ve Onur Yalçınkaya da hazır bulundu.



Aynı heyet ikinci ziyareti Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a gerçekleştirdi.



Görüşmelerin ardından İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, teşkilat mensupları ve İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu; Piri Mehmet Paşa Camii’nde kılınan öğle namazından sonra, Kanuni Sultan Süleyman'a (1520-1566) tarihleri arasında Sadrazamlık yapmış olan Karamani Piri Mehmet Paşa’nın kabrini ziyaret etti.



İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ve beraberlerindeki teşkilat mensupları, bölge temasları kapsamında İlçe Müftülüğüne de ziyarette bulundu ardından Silivri Muhtarlar Derneğinde mahalle muhtarları ile görüşme yaptılar.
Silivri Muhtarlar Derneği ziyaretinin akabinde kısa bir süre önce halası vefat eden geçmiş dönem ilçe başkanı Ender Gezici ziyaret edilerek, başsağlığında bulunuldu.





Saha çalışması kapsamında İlçe Teşkilat Mensupları ve 3. Bölge Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, vatandaşlar ile bir araya geldi. İlçe sakinleriyle hemhal olan siyasiler; sorun, talep ve beklentileri dinledi.



İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ve beraberlerindeki teşkilat mensupları; Veysioğlu Kuluçka yöneticisi Veli Veysioğlu’nu ziyaret etti.



Gün boyu süren geniş saha çalışması kapsamında İlçe Teşkilat Mensuplarının bir kısmı İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak, bir kısmı da İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ile ziyaret ve toplantı programları gerçekleştirerek toplumsal kucaklaşmaya imza attı.




Yoğun mesaide Vekillere, bu sabah babası beyin kanaması geçiren ve acil tedavi altına alınan İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun eşlik etmesi çevrelerce; memlekete, davaya ve teşkilata olan mensubiyeti açısından güçlü bir mesaj olarak yorumlandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum