Bulgaristan'dan Silivri'ye turist kafilesi geldi

Bulgaristan Şumen’den Silivri’ye iki otobüs turist kafilesi geldi. Turistler iki gün boyunca Silivri’de konaklayacak.

Bulgaristan'dan Silivri'ye turist kafilesi geldi
Editör: Yaz Dostum
07 Mayıs 2022 - 20:49 - Güncelleme: 07 Mayıs 2022 - 21:08
Bulgaristan Şumen’den Silivri’ye iki otobüs turist kafilesi geldi. 2 gün boyunca ilçemizde konaklayacak olan vatandaşları, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı karşıladı.

Esnaf Başkanları, turistleri ata yadigârı tarihi eserlerimizden biri olan Kalepark Sosyal Tesisleri’nde ağırladı, bünyesindeki açık hava müzesini gezdirdi.


ÇALIŞKAN: “2 GÜN BOYUNCA SİLİVRİ’MİZDE KONAKLAYIP, ESNAFIMIZDAN ALIŞVERİŞ YAPACAKLAR”

Silivri’yi diğer yerlerden farklı kılan ve turist olarak gelmek için önemli sebepleri olduğunu ifade eden Başkan Ercan Çalışkan, durumdan duyduğu memnuniyeti şöyle aktardı:


“Bulgaristan Şumen’den gelen iki otobüs turist kafilemiz iki gün boyunca Silivri’mizde konaklayıp, esnafımızdan alışverişlerini yapacak, tarihi ve turistik yerlerimizi ziyaret edeceklerdir. Esnaf Odası Başkanım Nuray Koçer, Şöförler Odası Başkanım Recep Akıncı ile birlikte turistlerimizi karşılayarak hoş geldiniz dedik. Esnaflarımıza bol kazançlı bereketli günler dileriz. Çanta Eser Hotel Satış Müdürü Mehmet Selin Sert’e desteği için teşekkür ederiz.)

Haber : Batuhan GÜÇLÜ








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum