Bulut: "CHP İktidarına Az Kaldı"

CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Doruk Bulut saha çalışmaları kapsamında Silivri’deki bazı oda, kooperatif ve dernek başkanlarının yanı sıra muhtarları ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında ilçe sakinleriyle de hasbihallerde bulunan Bulut, konuyla ilgili söz konusu açıklamalarında “CHP iktidarına az kaldı. Tüm sorunları çözmeye geliyoruz” dedi.

Bulut: "CHP İktidarına Az Kaldı"
Editör: Yaz Dostum
21 Aralık 2023 - 20:41 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 20:55
2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde CHP’den Silivri Belediye Başkan Aday Adayı olan Doruk Bulut, saha çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.  Bulut’a ziyaretlerinde kendisi gibi Silivri Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Şerefcan Ayata ve Meclis Üyesi Aday Adayları Önder Çolak ve Sibel Aydın Işıköndeş gibi isimler eşlik ediyor.

Silivrispor’a olan sevgisini maddi ve manevi destekleriyle de her zaman gösteren Bulut, adaylık açıklamasında bulunduğu gün Silivri Belediye Başkanlığına seçildiğinde Silivrispor’a gereken desteği  en iyi şekilde vereceğini söylemişti. Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde de Silivrispor’u her zaman anan Bulut, konuk olduğu kişilere Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla özel olarak yaptırılan Silivrispor atkılarından hediye ediyor.

Bulut, son olarak şu isimlerle bir araya geldi;

Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahattin Öpçin, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Eğitim-İş Silivri Şube Başkanı Hasan Okan, Silivri Öz Romanlar Müzisyenler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferdi Kalaycıoğlu, Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği Başkanı Metin Oral, Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Başkanı Rahim Girgin, Alibey Mahalle Muhtarımız Solmaz Tüfekçi, Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtarımız Serhat Ateş, Fatih Mahallesi Muhtarı Sadiye Esen Yönet ve Silivri Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz

Silivri’deki esnafları da ziyaret ederek hasbihallerde bulunan Bulut, söz konusu bilgilendirmesinde “Herkesin elini sıkacağız. Herkesle kucaklaşacağız. Güzel günler yakın her şey çok güzel olacak. Silivri’mizde yeniden CHP iktidarına az kaldı. Tüm sorunları çözmeye geliyoruz” mesajını aktardı.

Haber: Batuhan Güçlü


































 

YORUMLAR

  • 0 Yorum