Bulut: Esnafın Yüzü Millet İttifakı İktidarında Gülecek

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetimini ziyaret etti.

Bulut: Esnafın Yüzü Millet İttifakı İktidarında Gülecek
Editör: Yaz Dostum
25 Nisan 2023 - 21:34
Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve ekibi, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut ile beraberinde CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetim kurulu üyelerini  ağırladı.

KOÇER, SEÇİM SONUÇLARININ HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Nuray Koçer milletvekili adayı Doruk Bulut’a çalışmalarında başarılar diledi. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Koçer, istişare çerçevesinde Silivri Esnaf Odası’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

BULUT, MİLLET İTTİFAKI İKTİDARININ ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATTI


Vekil Adayı Bulut ise görüşmeye ilişkin, “Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i ziyaret ettik. Esnafımız ile ilgili çözüm önerilerimizi anlattık. Misafirperverliği için Sayın Koçer'e teşekkür ederim. Millet İttifakı iktidarında Kira stopajı kaldırılacak; BAĞ-KUR prim borcu olsa dahi esnafın ve bakmakla yükümlü oldukları ailelerinin sağlık hakkından yararlanmasını sağlayacak net yasal düzenlemeleri yapılacak; Esnafımıza emeklilik için geriye doğru borçlanma hakkı tanınacak. Sana Söz esnafımıza Yine Baharlar Gelecek” notunu düştü.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum