Büyükçavuşlu'da izinsiz inşa edilen tarım dışı yapılar için cezai işlem uygulandı

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan şikayet sonrası Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca Silivri İlçesi Büyükçavuşlu Mahallesinde tarımsal alan niteliği bulunan taşınmazlarda yapılan incelemeler sonucunda izinsiz inşa edilen tarım dışı yapılar tespit edildi ve cezai işlem uygulandı.

Büyükçavuşlu'da izinsiz inşa edilen tarım dışı yapılar için cezai işlem uygulandı
Editör: Yaz Dostum
07 Nisan 2021 - 23:34

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze yapılan şikayet sonrası Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca Silivri İlçesi Büyükçavuşlu Mahallesinde tarımsal alan niteliği bulunan taşınmazlarda yapılan incelemeler sonucunda izinsiz inşa edilen tarım dışı yapılar tespit edildi. İlgili kişiler hakkında 5403 sayılı Kanun kapsamında gerekli cezai işlemler yapıldı.

Tespit çalışmalarında Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde bulunan Drone kameralarından yararlanılarak iş ve işlemler yürütüldü.

Tarım arazilerinde drone ile havadan, arazi üzerinde ise konu uzmanı teknik elemanlar tarafından incelemeler yapılmakta olup gerekli tedbirlerin alınması sağlandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum