Büyükçekmece Belediye Meclisi 2019 - 2024 döneminin son oturumunu gerçekleştirdi

Büyükçekmece Belediye Meclisi 2019 – 2024 döneminin son oturumunu Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi 2019 - 2024 döneminin son oturumunu gerçekleştirdi
Editör: Yaz Dostum
05 Mart 2024 - 20:56
Son meclis toplantısında söz alan siyasi parti grup başkanvekilleri ve meclis üyeleri geçen 5 yılı değerlendirerek, yeni dönemde seçilerek görev alacak meclis üyelerine başarı dileklerinde bulundular. Meclis toplantısı sonunda Başkan Akgün, CHP Grup Başkanvekili Ahmet Şahin, Ak Parti Grup Başkanvekili Okan Gülkoku ve geçmiş dönem CHP Grup Başkanvekili Coşkun Tanış ile birlikte günün anısına 2019-2024 döneminde görev yapan meclis üyelerine ilçeye hizmetlerinden ötürü plaket takdim ettiler.
 

“Büyükçekmece Belediye Meclisi örnek olmuştur”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçenin gelişmesi açısından yapılan hizmet ve yatırımlara destek veren belediye meclis üyelerine teşekkür ederek şöyle konuştu: “Çok kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım, hepimiz vatandaşımızın vekaletiyle buraya hizmet etmek için geldik. Bu süreçte hakkını hep birlikte verdik. Zaman zaman aramızda siyasi tartışmalar olmuştur. İncitmeler olmuştur. Hepimiz biliyoruz ki siyaset nezaket kuralları üzerine kurulmuş bir kurumdur. Siyaset sabır demektir. Siyaset düşünerek konuşmak demektir. Üretmek demektir. Bu düşüncelerle eğer zaman zaman, çok da az olsa sesimin tonunu yükselterek herhangi bir arkadaşımı kırdıysam her birinizden ayrı ayrı özür dilerim. Bugüne kadar mecliste alınan kararların yüzde 90’nından fazlasının ittifakla alınmış olması Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin ne kadar önemli, örnek bir meclis olduğunu ortaya koyacak yegane, en doğru veridir. Demek ki Büyükçekmece halkına sunmak istediğimiz hizmetler doğru yolda ve her kesim tarafından kabul edilecek kararlar bu meclise geldiği için muhalefeti, iktidarı birlikte karar vermiştir. Bunun için şahsım ve sizleri seçip buraya meclis üyesi olarak gönderen bütün Büyükçekmece ailemize şükranlarımı sunuyorum. Bugünkü resmi çalışma dönemimizi bu meclis oturumuyla kapatıyoruz. Sizlere bundan sonraki yaşantınızda ailenizle birlikte, çevrenizle birlikte sağlıklı, bereketli, güzel bir yaşam diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle son 5 yıllık dönemde, ondan önce de yine hizmet eden, bu mecliste bulunan bütün meclis üyesi arkadaşlarıma vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı şahsım ve Büyükçekmece ailesi adına tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepimizin bundan sonraki hayatını başarılı, sağlıklı, mutlu kılsın.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum