Büyükkılıçlı Spor'un Dayanışma Gecesi'ne Uğur Babayiğit sponsorluğu

Büyükkılıçlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Zıroğlu ve yönetimi tarafından bu akşam "Dayanışma Gecesi" tertip edildi. Yemekli organizasyon Palmiye Düğün Salonlarında coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.

Büyükkılıçlı Spor'un Dayanışma Gecesi'ne Uğur Babayiğit sponsorluğu
Editör: Yaz Dostum
09 Aralık 2022 - 23:37 - Güncelleme: 09 Aralık 2022 - 23:47
2015 yılında göreve gelen ve birçok ilklere imza atan Kulüp Başkanı Veysel Zıroğlu, yönetimi ile birlikte bu akşam “Dayanışma Gecesi” düzenledi.

Uğur Babayiğit’in sahibi olduğu Palmiye Düğün Salonlarında gerçekleştirilen geceye Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bölge spor kulüplerinin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda spora gönül veren davetli katıldı. Program; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. 



ZIROĞLU: “NE KADAR DOĞRU İŞLER YAPTIĞIMIZI BİR KEZ DAHA ANLADIM”

Büyükkılıçlı Spor Kulübü Başkanı Veysel Zıroğlu, gecenin açılış konuşmasında şunları söyledi:

"Biz her zaman başladığımız işi en iyi şekilde yapmanın peşinde olduk ve bu şiarla hareket ettik. Bugün burada bu kalabalığı görünce ne kadar sağlam temellerle doğru iş yaptığımızı bir kez daha idrak ediyorum. Sizlerin huzurunda bu güzelliklere mimarlık eden değerli yönetimime, sporcu kardeşlerime ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

“UĞUR BABAYİĞİT BİZİ SPONSORLUĞUN ÜZERİNDE BİR DESTEKLE DESTEKLEDİ”

Buradan özellikle iki kişiye çok teşekkür etmek istiyorum. Birincisi Palmiye Düğün Salonları sahibi Uğur Babayiğit. Bizi sponsorluğun üzerinde bir destekle destekledi. Ne istesek yerine getirdi. Bu akşamki etkinliği de organize ettiği için de ona çok teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkürüm de Aygaz Bayiliği işletmecisi Evren Bol arkadaşıma. Destekleri için onore etmek istedim.

“BEKLENTİMİZ SADECE BİZLERE DESTEK OLMANIZDIR”

Bizim paraya ihtiyacımız yok, bizim desteğe ihtiyacımız var arkadaşlar. Bizimle birlikte yürüyecek insanlara ihtiyacımız var. İnanın bu akşam burada bu kalabalığı görünce bundan sonraki organizasyonlarımız için de benim için bir cesaret timsali oluşturdu. Ahmet Uslu müdürüme ayrıca teşekkür ederim. Göreve geldiğinden beri spora destekleri olmuştur, bundan sonra da olacağına inanıyorum. Biz belediyemizle, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi partilerle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Sizden beklediğimiz sadece bize destek olmanızdır.”

Düzenlenen gece konuşmaların ardından müzik dinletisi eşliğinde sürdü.

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum