"Büyükşehir, Müjdat Gürsu Tesislerini FİFA standartlarında yeniliyor"

Başkan Ekrem İmamoğlu, bugünkü Silivri çıkarmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak yenileme, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Silivri Müjdat Gürsu Stadını ziyaret etti.

"Büyükşehir, Müjdat Gürsu Tesislerini FİFA standartlarında yeniliyor"
Editör: Yaz Dostum
06 Ocak 2021 - 23:03 - Güncelleme: 06 Ocak 2021 - 23:06

Başkan Ekrem İmamoğlu, bugünkü Silivri çıkarmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak yenileme, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Silivri Müjdat Gürsu Stadına ziyarette bulundu, son durumu yerinde gözledi.

ESEN: NİSAN AYINDA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Ziyarette kendisine eşlik eden CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “İlçemizdeki amatör spor kulüplerine ve Silivrispor’umuza hizmet verecek olan stadımızdaki çalışmaların Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte #Silivrispor’umuz tüm maçlarını FİFA standartlarına uygun Müjdat Gürsu Tesislerinde oynayacak! Aynı zamanda taleplerimiz doğrultusunda tesise eklenen amatör spor kulüplerimiz için malzeme odası ve fitness salonu bitmek üzere! İBB Silivri Müjdat Gürsu Tesislerimizde yapılan ve devamında yapılması planlanan yatırımlar ilçemize hayırlı olsun" şeklinde açıklamada bulundu. 





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum