Çağ Kabara, İNTERMOB Fuarında Stant Kurdu

Silivri'de faaliyet gösteren Çağ Kabara fabrikası; 23. Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarına katıldı.

Çağ Kabara, İNTERMOB Fuarında Stant Kurdu
Editör: Yaz Dostum
14 Ekim 2021 - 23:52 - Güncelleme: 15 Ekim 2021 - 00:03
Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri alanlarında trendlerin belirlendiği, mobilya yan sanayi ve aksesuarları sektörlerinin öncü firmalarının en yeni ürün ve hizmetlerini görücüye çıkardığı, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkin ve verimli bir pazarlama alt yapısı oluşturan İntermob Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, 9 - 13 Ekim 2021 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen fuarda Silivri'de faaliyet gösteren Çağ Kabara fabrikası da yer aldı. Fabrika bünyesinde üretilen zımba teli, kabara, kapsül, teknik ürünler ve el aletleri stant içerisinde sergilendi. 

Mobilya aksesuar imalatçılarının birlik ve beraberliğinin sağlanması, sektörün sorunlarının birlikte aşılması, yurtiçi ve dışında temsil ve tanıtımının yapılması noktasında oluşturulan fuarda sektörün ekonomik ve kültürel anlamda geliştirilerek kalkınması hedef alındı. 

Haber : Batuhan Güçlü


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum