Çalışkan'dan "Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği'ne Adayım" Açıklaması

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin önümüzdeki günlerde yapılması planlanan 5. Olağan Genel Kurul toplantısında aday olacağını duyurdu. Çalışkan, “Takdir edersiniz ki daha önce büyük işler başardık. Bizler ilk günkü heyecanla yola çıktık. Hayırlısıyla hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkaracağız. Ben ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarım Buna İnanıyoruz” dedi.

Çalışkan'dan "Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği'ne Adayım" Açıklaması
Editör: Yaz Dostum
11 Aralık 2022 - 19:37
Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını 18.12.2022 tarihinde Yaşar Kemal Sergi Salonunda gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan’dan beklenen adaylık açıklaması geldi.

“HİZMET ÇITASINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ”

Çalışkan, yaptığı adaylık açıklamasında şunları söyledi:

“Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerimize , kamuoyuna ve basın mensuplarımızın dikkatine. Takdir edersiniz ki daha önce büyük işler başardık. Bizler ilk günkü heyecanla yola çıktık. Hayırlısıyla hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkaracağız. Ben ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarım buna inanıyoruz.

“PAZAR GÜNÜ KONGREMİZE KATILIMINIZI BEKLİYORUZ”

Başta Derneğimizin Kurucu Başkanı Taner Şafak ve Kurucu Üyelerimize, şu Anki Başkanımız Beyzat Bedel ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Bu iş hakikaten gönül ve özveri işi. Vaktinizden, ailenizden feragat ediyorsunuz. O nedenle hakikaten çok kıymetli bir iş. Pazar günü vaktiniz bize ayırıp Kongremize katılımınızı bekliyoruz. Saygılarımla.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum