Çalışkan'ın ağır misafirleri vardı

Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Bulgaristan Sungurlare Belediye Başkanı Dr. Georgi Kenov ve eski Milli Eğitim Bakanı Necdet Tekin'i makamında ağırladı.

Çalışkan'ın ağır misafirleri vardı
Editör: Yaz Dostum
28 Ağustos 2021 - 19:03 - Güncelleme: 28 Ağustos 2021 - 19:05
Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Bulgaristan Sungurlare Belediye Başkanı Dr. Georgi Kenov ve eski Milli Eğitim Bakanı Necdet Tekin'i makamında konuk etti. 

Gerçekleşen ziyaret sırasında, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Gerlova Vakfı Bulgaristan Başkanı Orhan Mustafa ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta da yer aldı.

Ülke gündemindeki bir çok konu ziyaret sırasında masaya yatırılırken Çalışkan, tüm misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür temennilerini iletti.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Çalışkan, kooperatif binasında yaptıkları görüşmenin ardından Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 59. Yoğurt Festivali kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek kortej yürüyüşüne ve eğlence programlarına katılacaklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum