Çalışkan; "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli Ülkemize Hayırlı Olsun"

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan "Kömürhan Köprüsü" ve Bağlantı Tüneli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katılım sağladığı tören ile birlikte açıldı. AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan, konuyla ilgili açıklama yaparak "hayırlı olsun" temennilerini aktardı.

Çalışkan; "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli Ülkemize Hayırlı Olsun"
Editör: Yaz Dostum
02 Ocak 2021 - 21:48 - Güncelleme: 02 Ocak 2021 - 22:20

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünce 2014 yılında yapımına başlanan Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı. Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerini birleştiren Yeni Kömürhan Köprüsü ile Bağlantı Tüneli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katıldığı törenle hizmete girdi.  



Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini kamuoyu ile paylaşan AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan, ülke genelindeki vatandaşların kullanımına sunulan Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan "Kömürhan Köprüsü" ve Bağlantı Tüneli’nin hayırlı uğurlu olması konusunda temennilerde bulunurken emeği geçenlere teşekkür dileklerini aktardı.


Haber : Batuhan GÜÇLÜ


YORUMLAR

  • 0 Yorum