Çalışkan, Silivri'deki Gönül Soflarını Bulgaristan'a Taşıdı

Türkiye'de yaşayan çifte vatandaşlık sahiplerinden biri olan Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının son haftasını komşu ülkemiz Bulgaristan'da geçirdi. Hayırseverlerin destekleri ile Silivri Belediyesi'nin rahmet ayı boyunca düzenlediği gönül sofralarını Bulgaristan'daki Müslüman vatandaşlara ulaştıran Çalışkan, ülkemizi ve ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etti.

Çalışkan, Silivri'deki Gönül Soflarını Bulgaristan'a Taşıdı
Editör: Yaz Dostum
03 Mayıs 2022 - 00:30 - Güncelleme: 03 Mayıs 2022 - 02:34
Türkiye'de yaşayan çifte vatandaşlık sahiplerinden biri olan Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının son haftasını komşu ülkemiz Bulgaristan'da geçirdi. Hayırseverlerin destekleri ile Silivri Belediyesi'nin rahmet ayı boyunca düzenlediği gönül sofralarını Bulgaristan'a taşıyan Çalışkan, oradaki ihtiyaç sahibi müslüman vatandaşların da yanında oldu.



GÖNÜL SOFRALARINA BULGARİSTAN SİYASİLERİNDEN YOĞUN İLGİ

Bulgaristan'ın kuzeydoğusunda bulunan Şumen ilinin Veliki Preslav, Minalovo ve Gradişte gibi noktalarında iftar sofraları kuruldu. Bölge miletvekillerinin ve belediye başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği programlarda Başkan Çalışkan, gönül sofralarına katılan herkese Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın selam ve sevgilerini iletti.



GLAVİNİTSA VE SİLİVRİ BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE Mİ OLACAK?

Yurt dışı programları kapsamında Çalışkan aynı zamanda Obshtina Glavinitsa Belediyesi Meclis Toplantısına da katıldı. Glavinitsa Belediyesi ile Silivri Belediyesi arasında kardeş belediye ilişkisi olması noktasında Çalışkan, Başkan Yılmaz'ın taleplerini iletti.



ÇALIŞKAN, BULGARİSTAN'DAKİ YAZ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Çalışkan, Bulgaristan programını Omurtak ve Kubrat Belediyelerinin düzenlediği şölen programlarına katıldıktan sonra noktaladı.

Öte yandan Çalışkan'a Bulgaristan programı sırasında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı da eşlik etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ










YORUMLAR

  • 0 Yorum