Çalışkan; "Silivri'nin Menfaatleri Doğrultusunda Ne Söylenmesi Gerekiyorsa Söylenecek!"

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın bugün gerçekleştirdiği 7. Olağan Kongresi’ne katıldı. Tek liste ile yeniden ilçe başkanı olarak seçilen Mutlu Bozoğlu’na hayırlı olsun temennilerinde bulunan Çalışkan, yeni dönemdeki çalışmalarında kendisine başarı temennilerini aktardı.

Çalışkan; "Silivri'nin Menfaatleri Doğrultusunda Ne Söylenmesi Gerekiyorsa Söylenecek!"
Editör: Yaz Dostum
23 Kasım 2020 - 00:48 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 01:03
AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın bugün gerçekleştirdiği 7. Olağan Kongresi’ndeydi. Mevcut İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun tek liste ile yeniden başkan olarak seçildiği kongrede hazır bulunan Çalışkan, oy kullanımını gerçekleştirerek kendisine destek verdi.

Oy kullanımı sırasında Bozoğlu’na hayırlı olsun temennilerinde bulunan Çalışkan, şunları kaydetti:

“AK Parti Silivri İlçe Başkanlığımızın 7. Olağan Kongresi çok güzel bir ortamda gerçekleştirildi. Delege üyelerimizin teveccühü ile Sayın İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu yeniden başkan olarak seçildi. Partililerimize oy kullanımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız, yeni bir kadro ile yola çıktı. İnşallah bundan sonra da güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atacaktır. Silivri menfaatleri doğrultusunda ne söylenmesi gerekiyorsa söyleyecek, sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözülecektir. Yeni liste daha dinamik ve hizmet aşkıyla tutuşan arkadaşlarımızdan oluşturuldu. Başarılı işler yapacaklarına inancımız tam. Ben bu duygu ve düşüncelerle Sayın İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu’na ve ekibine hayırlı olsun temennilerini iletiyor, başarılarının devamını diliyorum."


Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum