Çalışkan ve Akıncı, Büyükortada Birinci Olan Karabulut'u Ağırladı

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşlerinde büyükorta kategorisinde birinci olan İsmet Karabulut ve beraberinde aynı organizasyonda mücadele sergileyen güreşçileri ağırladı.

Çalışkan ve Akıncı, Büyükortada Birinci Olan Karabulut'u Ağırladı
Editör: Yaz Dostum
01 Eylül 2021 - 20:05
59. Yoğurt Festivali kapsamında Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri büyük mücadelelere sahne oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk gelen organizasyonda 14 boyda düzenlenen güreşlerde altın kemerin sahibi finalde İsmail Balaban’ı mağlup eden son Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu. 14 farklı boyda gerçekleştirilen organizasyonda Silivrili pehlivani İsmet Karabulut da kol bağladı. Karabulut, büyükorta kategorisinde birinci olarak göğsümüzü kabarttı.

16. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşlerinde büyükorta kategorisinde birinci olan İsmet Karabulut ve aynı er meydanında güreşen isimler bugün Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı ile bir araya geldi. Görüşmede Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mürsel Şentürk de hazır bulundu.

Silivrili güreşçilerin kendilerini gururlandırdığını söyleyen Başkan Ercan Çalışkan ve Başkan Recep Akıncı; ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek sporcularımızı tebrik etti, her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum