Camdaki Kız'ın Rafet Koroğlu'su Silivri'deydi

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Rafet Koroğlu karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanan usta oyuncu Tamer Levent; Silivri Belediyesi, Silivri Kent Konseyi ve Artshop Yayıncılık işbirliğiyle Önder Yılmaz Sahnesi’nde “Sanata Evet Buluşması” söyleşisi gerçekleştirdi.

Camdaki Kız'ın Rafet Koroğlu'su Silivri'deydi
Editör: Yaz Dostum
13 Kasım 2021 - 20:30 - Güncelleme: 13 Kasım 2021 - 20:43
Tepenin Ardı, Ahlat Ağacı, İstanbullu Gelin gibi yapımlardan tanıdığımız, yeni sezonda gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Rafet Koroğlu karakterini canlandıran Tamer Levent, bugün Silivri’deydi.

Silivri Belediyesi, Silivri Kent Konseyi ve Artshop Yayıncılık’ın organize ettiği kültür-sanat faaliyeti kapsamında ağırlanan oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve yazar; saat 13.00 – 15.30 arasında Önder Yılmaz Sahnesi’nde “Sanata Evet Buluşması” adı altında bir söyleşi gerçekleştirdi.




KİTABIN TANITIMI İÇİN LANSMAN DÜZENLENDİ

Silivri Kent Konseyi Başkanı Kamil Bilici ve ekibinin hazır bulunduğu programa; Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu, Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ilçe sakinleri katıldı. Sahne emekçisi Tamer Levent, programın ilk bölümünde kaleme aldığı “Niçin Tiyatrodan Sanata Evete” isimli kitabını okuyucuları için imzaladı, ikinci bölümde Artshop Genel Yayın Yönetmeni Vedat Akdamar, Radyo ve TV eğitmeni Şükrü Kara ile birlikte söyleşide bulundu.



SANATIN YARATICILIK YÖNÜYLE ELE ALINMASI GEREKTİĞİNİ İFADE ETTİ

1994 yılında Devlet Tiyatrolarında ilk ve son kez yapılan bir uygulama ile seçimle Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan, bu görevi esnasında ülkemizde çok ses getiren “Sanata Evet” projesini hayata geçiren Tamer Levent, özet ifadelerle, “Dünyanın daha iyi bir yer olabilmesi için sanatın tüm süreç ve alanlarda olmasını savundu. “Sanata Evet’in dünyada bir slogan olmasını ve insanların bu sloganın içeriğinde bulunan değerlerden yararlanarak problemlere farklı gözle bakmasını istiyorum” dedi.



SÖYLEŞİ SONUNDA YÖNELTİLEN SORULARI YANITLADI

Ünlü oyuncu, söyleşi sonunda katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı. Kısa süre önce Silivri Kent Konseyi Başkanı seçilen Kamil Bilici ve ekibinin ilk programı olma özelliğini taşıyan etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Haber : Hazal BAŞARAN



YORUMLAR

  • 0 Yorum