Canlı yayında LGS hakkında bilgilendirdiler

Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Buğra Topkara, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Akademisyen Dr. Hasan Eşici ile birlikte Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya Instegram adresi üzerinden canlı yayın yaparak 20 Haziran'da yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) hakkında görüş ve önerilerde bulundular.

Canlı yayında LGS hakkında bilgilendirdiler
Editör: Yaz Dostum
16 Mayıs 2020 - 14:39 - Güncelleme: 16 Mayıs 2020 - 14:43
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla okulların eğitim-öğretime kapatılmasının ardından harekete geçerek sosyal medya Instegram adresi üzerinden canlı yayınlar yaparak söyleşi niteliğinde etkinlikler düzenlemeye başladı.

@silivriilcemilliegitim adresi üzerinden yapılan yayınların geçtiğimiz günkü son konukları Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Buğra Topkara ile birlikte Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'nden Akademisyen Dr. Hasan Eşici oldu.

20 Haziran'da yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Topkara ve Eşici, dikkat edilmesi ve bilinmesi gerekenleri tek tek anlattı.

Yapılan yayın sonunda Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, konu anlatımlarından dolayı Topkara ve Eşici’ye teşekkür temennilerini iletti.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum