Çatalca'da Başkan Mesut Üner'e Tam Destek

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere artık bir hafta kala tüm Türkiye’de olduğu gibi Çatalca ilçesinde de yerel seçim çalışmaları durmaksızın devam ediyor. Çatalca’da yerel seçimlerde en çok dikkati çeken isim, ziyaret ettiği mahallelerde coşkulu karşılanmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Başkan Mesut Üner oldu.

Çatalca'da Başkan Mesut Üner'e Tam Destek
Editör: Yaz Dostum
25 Mart 2024 - 12:40
Başkan Mesut Üner gece – gündüz demeden durmaksızın devam ettiği saha çalışmaları oldukça coşkulu geçiyor. İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da Başkan Mesut Üner 39 mahalleyi tek tek ziyaret etmeye kararlı bir tempoyla devam ediyor. Ziyaretler kapsamında öğlen saatlerinde önce ziyaret edilen mahallelerdeki esnaflar ziyaret ediliyor. Esnaf ziyaretleriyle birlikte ev ziyaretleri de gerçekleşiyor. Başkan Mesut Üner gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde mahalle halkını akşam organize edeceği iftar programına davet ediyor. Başkan Mesut Üner’in iftar davetlerinde halkın çok yoğun ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor. İftardan sonra Başkan Mesut Üner, ilk döneminde Çatalca’ya kazandırdığı hizmetleri gururla sunarken sunumunun ikinci bölümünde ise yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek yeni döneminde Çatalca’ya kazandıracağı projelerini ve ziyaret ettiği mahallelerdeki gerçekleştireceği projelerini tek tek büyük bir gururla açıklıyor. Başkan Mesut Üner’in konuşması tezahürat ve alkışlarla destek buluyor. Bu anlamda Başkan Mesut Üner bu hafta; İzzettin, Kabakça, Subaşı, Gökçeali, Binkılıç, Çakıl ve Okalalı mahallelerine ziyaret programları gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında özellikle gençlerin Başkan Mesut Üner’e gösterdiği samimi ilgi ve alaka görülmeye değerdi.

Geçen haftaki mahalle programları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Seçime artık bir hafta kaldı. Sahada halkımızın göstermiş olduğu samimi ilgi ve alaka ilçemize hizmet yolunda bizlerin tüm yorgunluğunu unutturup, güç verdi. Saha şunu gösteriyor ki, sadece bizler değil Çatalca halkı hazır ve kararlı. Aynı zamanda Çatalca halkımız vefalı. Cumhuriyet tarihimizin en muhteşem hizmetlerini Çatalcamıza kazandırmamızın en muhteşem cevabını sandıkta verecekler. Bunu gayet net bir şekilde görüyoruz. Ben şimdiden tüm halkımıza çok teşekkür ediyor ve tüm halkımızı çok ama çok seviyorum. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum