Çatalca'da Sınav Günü

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner eğitime verdiği desteklerle öğrenci ve velilerin yanında olurken aynı zamanda belediye çalışmalarına da hiçbir örneği olmayan eğitime dair yepyeni bir vizyon ekledi.

Çatalca'da Sınav Günü
Editör: Yaz Dostum
20 Aralık 2022 - 15:26
Çatalca’da görev süresi boyunca yarınların teminatı çocuklar ve gençlerle kurduğu gönül köprüsüyle sadece Çatalca’da değil tüm bölge halkının dikkatini çeken Başkan Mesut Üner, son hamlesiyle yine sadece öğrencilerin değil velilerinde gönüllerinde taht kurup, büyük bir takdir ve alkışı aldı.

Her fırsatta projelerinin merkezinde yarınların teminatı çocuklar ve gençlerin olduğunu ifade eden Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelmez 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencileri için Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde tecrübeli eğitimcilerle ücretsiz dershane hizmeti vermeye başladı. Bu hamlesiyle de yetinmeyen Başkan Mesut Üner, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte ana sınıfları ile birinci sınıflar hariç tüm okullardaki tüm sınıflara mevcut durumun analiz edilip, değerlendirilmesi için ‘’Kazanım Değerlendirme Sınavı’’ (KDS) organize etti. Eğitim adına böylesine kıymetli organizasyon öncesi Başkan Mesut Üner ile birlikte Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu öğrencileri ziyaret edip, kolaylıklar diledi.

Öğrencilerimize her ay deneme sınavı

Gerçekleştirilen okul ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’İlçemizde yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarına büyük önem veriyoruz. Bu anlamda göreve gelir gelmez, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezimizde 8. ve 12. sınıf öğrencilerimize tecrübeli eğitmenlerimizle birlikte ücretsiz dershane hizmeti vermeye başladık. Bugünde Çatalca genelinde tüm okullarımızda anasınıfı ile birinci sınıflar hariç tüm sınıflarda ‘’Kazanım Değerlendirme Sınavı’’ (KDS) organize ettik ve sınav öncesi öğrencilerimizi ziyaret edip, kolaylıklar diledik. İlçemizde yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin her alanda başarısı için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz. Tüm Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum