Çatalca Halkı Çok Şanslı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner kiralamak yerine satın alarak belediye envanterine kazandırdığı araçlara yenilerini eklerken son aldığı otobüsleri de vatandaşların hizmetine tahsis ederek ilçede kültür gezileri başlattı.

Çatalca Halkı Çok Şanslı
Editör: Yaz Dostum
22 Aralık 2022 - 19:30 - Güncelleme: 22 Aralık 2022 - 19:40
Son dört yıl içinde görev süresi boyunca ilçeye her alanda kazandırdığı yatırımlarla Çatalca halkına adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner’den ilçe halkına yeni bir müjde daha geldi. Başkan Mesut Üner, belediye envanterine satın alarak kazandırdığı otobüslerin alınmasıyla birlikte ilçe halkına ücretsiz kültür tur programlarının başladığının müjdesini paylaştı.
 
Başkan Mesut Üner’in hayata geçirdiği projelerle Çatalca’ya adeta altın çağını yaşattığına vurgu yapan ilçe sakinleri kültür gezileri programını büyük bir memnuniyetle karşılarken ilk tur programı İstanbul’un adeta doğal dizi ve film seti özelliğinde olan farklı atmosferiyle Balat’a düzenlendi.


 
14 TARİHİ MEKÂN GEZİLDİ
 
Balat kültür ziyareti programı sırasında, tura katılan Çatalca halkı oldukça keyifli, bir o kadarda neşeli ve eğlenceli anlar yaşarken başlatılan kültür programları nedeniyle Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.



Başlattığı kültür turları programları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca halkımız için kültür turları programları başlattık. İlçe halkımız için başlattığımız kültür gezilerimizin ilk durağı tarihi ve mistik atmosferiyle dikkat çeken Balat oldu. Gezimizde 14 tarihi mekân ziyaret edildi. Geziye katılan hanımefendilerin unutulmaz bir gün geçirdiklerini ifade etmeleri, ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Başlayan kültür turları programları hayırlı olsun.’’ dedi.


 
Düzenlenen tur programına katılmak isteyen Çatalca halkı, 444 61 02 numaralı telefonundan dahili 1305 numaralı hattan Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkililerinden detaylı bilgi alabilecek.








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum