Çatalca Hazır ve Kararlı

31 Mart yerel seçim sürecinde son dönemece girilen içinde bulunduğumuz dönemde, Çatalca ilçesinde mahalle mitingleri hız kazandı. Bu anlamda Başkan Mesut Üner’de mahalle mitingleri durmaksızın devam ediyor. Çatalca halkının yoğun ilgi ve katılım gösterdiği Başkan Mesut Üner’in ilk mahalle mitingleri; Elbasan, Ovayenice, Yaylacık, Gümüşpınar, Dağyenice, İnceğiz ve Kalfaköy mahallelerinde gerçekleşti.

Çatalca Hazır ve Kararlı
Editör: Yaz Dostum
04 Mart 2024 - 15:07
Mahalle mitinglerinde 7’den 77’ye tüm Çatalca halkının Başkan Mesut Üner’e gösterdiği samimi ilgi, alaka ve karşılama dikkatlerden kaçmadı. Çatalca halkının Başkan Mesut Üner’e gösterdiği sevgi selinde ilçe Cumhuriyet tarihine geçen hizmetleri ve seçim takvimi dışında da sürekli halkın içinde olması etkili oldu. Başkan Mesut Üner’in miting konuşmalarının ilk bölümünde Çatalca Cumhuriyet tarihine geçen hizmetlerinin sunumu, ikinci bölümünde ise yeni dönemde ilçeye kazandıracağı projelerin sunumu oldu. Gerek ilk dönemde kazandırılan projelerin sunumu gerekse ikinci dönemde kazandırılacak projelerin sunumu büyük bir takdir kazandı. Başkan Mesut Üner ziyaret ettiği mahallelerde, hizmete açtığı projelerin toplu açılışını da halkın yoğun katılımıyla birlikte gerçekleştirdi.

İlk mahalle mitingleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yerel seçim sürecinin ilk miting programlarına başladık. Miting programlarımızda ilk dönemde ilçe Cumhuriyet tarihine geçen hizmetleri kazandırmanın gururu, ikinci dönemde ise ilçemize kazandıracağımız muhteşem projelerinin sunumunun heyecanıyla halkımızın karşına çıkmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Saha şunu gösteriyor ki Çatalca halkı hizmet ve icraat odaklı belediye yönetim anlayışına devam diyor ve bu durum bizleri çok mutlu ediyor. Ayrıca görev sürem boyunca biz sadece seçim döneminde değil her daim makamdan çok sahada çalışmalarımıza devam edip, halkımızla iç içe olduk. Tüm Çatalca halkımıza ilk mahalle mitingleri programlarımızda bizlere gösterdikleri samimi ilgi, ilgi ve alaka için sonsuz teşekkürler.’’ dedi.






















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum