Çatalca İçin Durmak Yok Yola Devam

Döneminde Çatalca tarihine geçen hizmetleri ilçeye kazandıran Başkan Mesut Üner, Çatalca’ya hizmet yolunda yine Ankara’ya ziyaretlerde bulundu. Başkan Mesut Üner’in Ankara ziyaretlerine Meclis Üyesi ve İBB Kültür-Sanat Komisyonu Başkanı Ahmet Rasim Yücel’de katılım sağladı.

Çatalca İçin Durmak Yok Yola Devam
Editör: Yaz Dostum
01 Aralık 2022 - 22:39
Başkan Mesut Üner’in Çatalca’ya yeni projeler kazanımları için gerçekleştirdiği Ankara programlarının ilk durağı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan olurken, ikinci durağı ise Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Elif Uzun Sümercan oldu.
 
Yoğun geçen Ankara temasları sonrası açıklamalarda bulunan Başkanı Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza hizmet yolunda yine Ankara yollarına revan olduk. Ankara’daki temaslarımız çerçevesinde, ilk durağımız Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Ahmet Misbah Demircan olurken, ikinci durağımız ise Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcımız Elif Uzun Sümercan oldu. Çatalca’mıza kazandıracağımız yine projeler için oldukça verimli temaslarımız oldu. Bizler Çatalca’mıza hizmet yolunda durmaksızın çalışmalarımıza ve temaslarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle Ankara temaslarımız sırasında Sayın Bakanımız Ahmet Misbah Demircan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcımız Elif Uzun Sümercan’a ziyaretimiz sırasındaki samimi karşılama, ilgi ve alakası için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi.

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum