Çavdar; "Bozoğlu, AK Partimize Hayırlı Olsun"

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresine katılım göstererek oyunu kullandı. Mevcut İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun tek liste ile yeniden başkan olarak seçildiği kongrenin hayırlı uğurlu olması konusunda temennilerini ileten Çavdar, Bozoğlu’na yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Çavdar; "Bozoğlu, AK Partimize Hayırlı Olsun"
Editör: Yaz Dostum
23 Kasım 2020 - 11:23 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 11:41
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresi Mega Saray Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Pandemi dolayısıyla kısıtlı katılımın sağlandığı kongre de mevcut İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu tek liste ile yeniden başkan olarak seçildi.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar da bu önemli günde Bozoğlu’nu yalnız bırakmadı. Delege üyelerinin sorunsuz bir şekilde oylarını kullanmaları adına sandık başında bekleyen Çavdar, kendilerine demokrasiye olan katkılarından dolayı teşekkür temennilerini aktardı.

Öte yandan oylamaya destek vermek adına oyunu kullanan Çavdar,  konu ile ilgili açıklamalarında şunları kaydetti:

“Birlikte yol yürümekten büyük onur ve gurur duyduğum, bugün gerçekleştirilen kongre ile yeniden AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına seçilen İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu'nu tebrik ediyor, yeni Yönetim Kurulu Üyelerimize başarılar diliyorum. Silivri'mize ve AK Partimize hayırlı uğurlu olsun”

YORUMLAR

  • 0 Yorum