Çavdar: İmamoğlu'nun yalanları gençliğe yaptığımız hizmetlerin önüne geçemeyecek!

Hizmetlerinin engellenmeye ve siyaseten önünün kesilmeye çalışıldığını söyleyen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri Temsilcisi Salim Çavdar, “Ekrem İmamoğlu protokolleri iptal ederek gençliğe hizmet etmemizi engelleyeceğini zannediyor. Biz bu milletin evlatlarına her şart ve koşul altında hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Çavdar: İmamoğlu'nun yalanları gençliğe yaptığımız hizmetlerin önüne geçemeyecek!
Editör: Yaz Dostum
27 Ağustos 2019 - 16:39

Sosyal medya hesabı üzerineden bir açıklama yayımlayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri Temsilcisi Salim Çavdar, gençliğe hizmet etmelerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından engellenmeye çalışıldığını iddia etti.

 

“MESELENİN TÜGVA DEĞİL, BURADA YETİŞEN GENÇLERİN MİLLİ VE YERLİ BİR DURUŞ GÖSTERMELERİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

 

Çavdar, açıklamasında şunları kaydetti:

 

“3 yıldır TÜGVA Silivri İlçe Temsilcisi olarak Silivri gençliğine hizmet ediyorum. Bu süreçte yaz okullarımızdan, kamplarımızdan ve diğer tüm faaliyetlerimizden binlerce ortaokullu ve liseli kardeşimiz istifade etti. Muhteşem bir ekiple gerçekleştirdiğimiz bu hizmetlerle gurur duyuyorum. Ekrem İmamoğlu protokolleri iptal ederek gençliğe hizmet etmemizi engelleyeceğini zannediyor. Biz bu milletin evlatlarına her şart ve koşul altında hizmet etmeye devam edeceğiz. Ekrem İmamoğlu'nun yalanları bizim gençliğe yaptığımız hizmetlerin önüne geçemeyecek. Tabii ki meselenin TÜGVA değil, burada yetişen gençlerin milli ve yerli bir duruş göstermeleri olduğunu biliyoruz. TÜGVA olarak gençliğe hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah!”

 

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum