Çavdar: "Selçuk Bayraktar Yalnız Değildir!"

AK Parti kökenli Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile ilgili yaptığı iddialara karşılık bir mesaj yayımlayarak "Yüreği vatan ve millete hizmet aşkı ile dolu olan, gençliğin önünü açarak Bayraktar olan, güzel insan Selçuk Bayraktar yalnız değildir!" ifadelerini kullandı. 

Çavdar: "Selçuk Bayraktar Yalnız Değildir!"
Editör: Yaz Dostum
09 Mayıs 2020 - 20:40 - Güncelleme: 09 Mayıs 2020 - 20:57

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile T3 Vakfı arasındaki Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne 41.1 trilyon destek verildiğini iddia etmişti. Baykar Teknik Müdürü, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olan Selçuk Bayraktar ise iddiaların asılsız olduğunu söylemişti.

Konu ülke gündeminde büyük yankı uyandırırken AK Parti kökenli MHP'li Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan iddalara karşılık cevap niteleğinde bir görsel ve yazı paylaşarak Bayraktar'a destek verdi. 

Çavdar, şunları kaydetti:

"Bir çocuk gelsin bir uçağa dokunsun" 

Bu söz anlayana o kadar çok şey anlatıyor ki..

Şimdi seni neden hedef tahtasına koyduklarını daha iyi anlıyoruz. Yüreği vatan ve millete hizmet aşkı ile dolu olan, gençliğin önünü açarak Bayraktar olan, güzel insan... #SelçukBaytaktarYalnızDeğildir"

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum