Çay Evi ve Çocuk Oyun Alanı İçin Akören'de Harekete Geçildi

Akören Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin, “Sayın Belediye Başkanımız köyümüzdeki bayanlar için çay bahçesi, çocuklarımız için oyun parkı ve spor aletlerinin olduğu çok güzel bir faaliyet alanının inşasına başlamış bulunuyor. Yaptığı ve yapacağı tüm hizmetler için köy halkımız adına teşekkürlerimizi sunarız” ifadeleriyle müjdeyi verdi.

Çay Evi ve Çocuk Oyun Alanı İçin Akören'de Harekete Geçildi
Editör: Yaz Dostum
21 Mayıs 2020 - 13:46 - Güncelleme: 21 Mayıs 2020 - 13:49
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ekibi ile birlikte Şubat ayında Akören’e çıkarma yapmış, mahallenin sorunları ile tek tek ilgilenmişti.  Ziyaretleri sırasında vatandaşların da isteklerini dileyen Başkan Yılmaz, birçok hizmet için çözüm yollarını sıralamış, yer tespitleri yapmış ve yaz mevsiminde kadınların sıkça kullandığı spor aletlerinin yanına bir çocuk parkı sözü vermişti.

KADINLARIN FİKRİ ALINARAK ÇAY EVİ VE OYUN ALANI KURULUYOR

Aile çay evi ve düğünlerde kullanılmak üzere yer tespiti yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, eski futbol sahasının olduğu bölgede yaşayan ev sahipleri ile sohbet etmişti. Bu kapsamda özellikle kadınların sosyalleşmek, keyifli vakit geçirmek amacı ile yoğun talepte bulunduğu, içinde çay evi ve çocuk oyun alanı olan bir park mahalleye kazandırılacak.

MUHTAR ERGİN, MÜJDEYİ DUYURDU

Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin, “Sayın Belediye Başkanımız köyümüzdeki bayanlar için çay bahçesi, çocuklarımız için oyun parkı ve spor aletlerinin olduğu çok güzel bir faaliyet alanının inşasına başlamış bulunuyor. Yaptığı ve yapacağı tüm hizmetler için köy halkımız adına teşekkürlerimizi sunarız” beyanlarıyla Silivri Belediyesi ekiplerinin kolları sıvadığını duyurdu. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum