"Çayırdere'de asfalta cephe lüks kaçak villa" iddiası!

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Refik Bek, bugün düzenlediği basın toplantısında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın kaçak yapılaşmayla mücadelesini “düpedüz yalan” olarak değerlendirdi. “Kaçak yapıyla mücadele, kendi döneminde kaçak yapı yaptırmamakla mümkün” diyen Bek, projeksiyon cihazından yansıtılan 2 katlı lüks villayı işaret ederek, “Şimdi Volkan Yılmaz, “Ben kimsenin kartvizitine bakmam” diyor ya. Bu arkadaşın bir kartvizitine bakalım ne yazıyor? Çayırdere’de 2 katlı bir tek burası var. 2019’da yapıldı burası. 2020’de de ekleri yapıldı. 2,5 katlıydı yarım katını kestiler sonra 2 kata çevirdiler. Buradan en az yirmi kere zabıta geçiyor. Volkan Başkan, kaçak yapıya bakan arkadaş veya Uğur beyin, “Biz görmedik” deme şansı yok. O zaman herhalde gözlerde bir problem var, göz doktoruna götüreceğiz deriz…” şeklinde konuştu.

"Çayırdere'de asfalta cephe lüks kaçak villa" iddiası!
Editör: Yaz Dostum
27 Kasım 2021 - 18:43 - Güncelleme: 28 Kasım 2021 - 00:39
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Refik Bek, Başkan Volkan Yılmaz’ın kaçakla mücadele konusundaki, "Kartvizitinde ne yazarsa yazsın kaçak yapıları yıkacağız” söylemini samimi ve inandırıcı bulmadığını ifade etti. Bek bununla da yetinmeyerek Çayırdere’de yola cephe 2 katlı lüks bir villayı işaret ederek, yapının MHP'li belediye tarafından görmezden gelindiğini savundu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve beraberinde Silivri Zabıta Müdürü Uğur Tozlu’ya eleştirilerde bulunan İYİ Partili Refik Bek, kaçak villa tespitini şu sözlerle ileri sürdü:

“DÜPEDÜZ YALAN SÖYLÜYOR”

“Sayın Başkan her fırsatta ben kartvizitine bakmam, kimin evi olursa yıkarım, kaçak yapıyla mücade ediyorum” diyor. Bu düpedüz yalan! Kaçak yapıyla mücadele, kendi döneminde kaçak yapı yaptırmamakla mümkün. Kendi döneminde kaçak yapı yaptırmıyorsan buna imza atarım ama sen kendi döneminde kaçak yapı yaptırıp aynı statüde yerleri yıkmıyorsan gelip A’nın B’nin yerini yıkıyorsan onun arkasında ben soru işaretleri ararım.

“2 KATLI VİLLA 2019’DA VOLKAN BAŞKAN ZAMANINDA DİKİLDİ"

İnşallah yıkılmasın. Ama bakın bu Volkan Başkan zamanında yapılan bir villa. Çayırdere’de 2 katlı bir tek burası var. 2019’da yapıldı burası. 2020’de de ekleri yapıldı. 2,5 katlıydı yarım katını kestiler sonra 2 kata çevirdiler. Ve burası o kadar ortada bir yerdeki. Ön tarafı tamamen asfalt, ana caddeye bakıyor. 4151 ada. Zabıta buranın önünden günde on kez geçiyor.



“KARTVİZİTİNE BAKALIM KİMMİŞ SAHİBİ?”

Şimdi Volkan Yılmaz “Ben kimsenin kartvizitine bakmam” diyor ya. Bu arkadaşın bir kartvizitine bakalım ne yazıyor? Asfalta cephe bir yer. 2019’da başlıyor, 2020’de devam ediyor. Ve hala arkadaş oraya inşaat yapıyor. İnşallah onun yeri de yıkılmaz çünkü zor bir iş.

“GÖRMEDİK DEME ŞANSLARI YOK!”

Bakın 2018’de aynı yerde 3 bina var. 2019’da 4 tane oluyor. 2020’de de bunların yanına ek bina yapılıyor. Ve asfalt kenarı bir yer. Buradan en az yirmi kere zabıta geçiyor. Volkan Başkan veya kaçak yapıya bakan arkadaş veya Uğur beyin, “Biz görmedik” deme şansı yok. O zaman herhalde gözlerde bir problem var, göz doktoruna götüreceğiz deriz.

Haber : Hazal BAŞARAN




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum