Çetin Ceylan: Ben Yalaka Değilim

Silivri Belediyemizin ev sahipliği yapacağı 17. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri öncesi bugün Kale Park Sosyal Tesislerinde Başkan Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı lansman toplantısında konuşan Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan, “Bizim Silivri güreşleri şu anda Türkiye’de yıldızı parlayan bir güreş. Bütün başpehlivanlar burada, bizim güreşlerimize katılıyor. Bazı arkadaşlar 'yalakalık yapıyor' diyor. Yalakalık değil, ben gelip bunu yaşamanızı istiyorum. Belediye olmadığı sürece bu güreşler olmaz. Yemin ediyorum hiçbir güreş ağası şu 3 tane kahvaltıyı bile veremez yani. En fazla orada belediyeyi temsil eder. Bu hizmetlerinden dolayı Başkanımız Volkan Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Çetin Ceylan: Ben Yalaka Değilim
Editör: Yaz Dostum
29 Temmuz 2022 - 14:59 - Güncelleme: 29 Temmuz 2022 - 15:09
Temmuz ayı başında yaşanan Kırkpınar heyecanının ardından yarın da Silivri Belediyemizin ev sahipliği yapacağı 17. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri gerçekleştirilecek. Kıran kırana mücadelelere sahne olması beklenen organizasyon öncesinde bugün Kale Park Sosyal Tesislerinde Başkan Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde başpehlivanlarımız Cengizhan Şimşek, İsmail Balaban, Recep Kara, Salih Erinç, Mustafa Kemal Karaboğa, Turan Balaban, Süleyman Başar ve Doğan Özkaya’nın katılımıyla lansman toplantısı kaydedildi. Programda Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan ile Cazgır Recep Koşan da hazır bulundu.

“SİLİVRİ GÜREŞLERİ ŞU ANDA TÜRKİYE’DE YILDIZI PARLAYAN BİR GÜREŞ”

Etkinlikte dikkat çeken bir konuşma yapan Çetin Ceylan, şunları kaydetti:


“Basın mensuplarının benimle yakınlarda yapılan güreşlere gelmelerini istiyorum çünkü aradaki farkı görmelerini istiyorum. Bizim Silivri güreşleri şu anda Türkiye’de yıldızı parlayan bir güreş. Bütün başpehlivanlar burada, bizim güreşlerimize katılıyor. Ben bunları sosyal medyada da zaman zaman paylaşıyorum. Bazı arkadaşlar 'yalakalık yapıyor' diyor. Yalakalık değil, ben gelip bunu yaşamanızı istiyorum. Ben dün Çan’daydım. Başpehlivanlar burada. Güreşin saat kaçta bittiğini kendileri biliyor. Saha kötü durumdaydı.

“VOLKAN BAŞKAN KALİTEYİ SAĞLAMASA BURAYA AĞA GETİRMEK MUCİZE OLUR”

Sayın Başkanımız burada 1 aydan beri çalışıyor, yeni saha yapılsın, en güzeli olsun diye. Yarın yapılacak güreşlerimize Türkiye’nin her yerinden güreş ağası katılıyor. 2 tane Kırkpınar Ağası katılıyor. Silivri’ye 50-60 tane güreş ağası gelecek. Güreş ağası Antalya’dan buraya geliyor. Neden? Kaliteden dolayı geliyor. Yoksa buraya ağa getirmek mucize. Sayın Belediye Başkanımız bu imkanı bize sağlıyor. Yoksa hiçbir güreş ağası bu hizmeti veremez yani.

“GÜREŞ AĞASI 3 KİŞİYE KAHVALTI VEREMEZ”

Belediye olmadığı sürece bu güreşler olmaz. Sadece güreş ağası temsilen oraya çıkar, belediyeyi temsil eder yoksa öbür türlü hiçbir güreş ağası yemin ediyorum şu 3 tane kahvaltıyı bile veremez yani. En fazla orada belediyeyi temsil eder. Bu hizmetlerinden dolayı ben Başkanımız Volkan Yılmaz’a teşekkür ediyorum.”

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum