Çetin Ceylan'dan kongre yorumu: Silivri siyasetinde dinozorların devri bitiyor!

İYİ Parti Silivri’nin bugün gerçekleştirilen 3. Olağan Kongresinde yeni İlçe Başkanı seçilen Gökhan Ceylan’ı tebrik eden Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan, “Silivri’de artık siyaset gençlerin. Gençlerin yolunu açmamız lazım. Bu dinozorların hepsi gidecek!” dedi.

Çetin Ceylan'dan kongre yorumu: Silivri siyasetinde dinozorların devri bitiyor!
Editör: Yaz Dostum
04 Aralık 2022 - 22:15 - Güncelleme: 06 Aralık 2022 - 13:36
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, bugün 3. Olağan Kongresini saat 10.00 – 17.00 arasında Ünsal Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Refik Bek’in göreve yeniden talip olduğu kongrede adaylardan Gökhan Ceylan ve Varol Karadeniz delegelerin ve partililerin teveccühü ile Başkan seçilmek için yarıştı. Kongrede zaferi göğüsleyen beyaz liste ile 132 oy alan mevcut Başkan Refik Bek'i, 207 oy ile geçen Gökhan Ceylan oldu.

“YERELDE SİYASET ARTIK GENÇLERİN” AÇIKLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Gökhan Ceylan ve ekibinin kazanmasını sevinçle karşılayan Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan, duygu ve düşüncelerini, “Silivri’de şu anda eski dinozorların hepsi kayboluyor. Silivri’de artık siyaset gençlerin. Gençlerin yolunu açmamız lazım. Bu dinozorların hepsi gidecek. Bu mesajı kime verdiğimi herkes iyi biliyor” sözleri ile aktardı.

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum