Ceylan'dan iddialı başlangıç: Silivri kalesi burçlarına İYİ Parti bayrağımızı asacağız

İYİ Parti Silivri’nin 4 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen 3. Olağan Kongresinde yeni İlçe Başkanı seçilen Gökhan Ceylan, mazbatasını bugün Silivri Adliyesi’nde İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldı.

Ceylan'dan iddialı başlangıç: Silivri kalesi burçlarına İYİ Parti bayrağımızı asacağız
Editör: Yaz Dostum
07 Aralık 2022 - 14:00 - Güncelleme: 07 Aralık 2022 - 14:02
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, 4 Aralık Pazar günü 3. Olağan Kongresini saat 10.00 – 17.00 arasında Ünsal Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Refik Bek’in göreve yeniden talip olduğu kongrede adaylardan Gökhan Ceylan ve Varol Karadeniz delegelerin ve partililerin teveccühü ile Başkan seçilmek için yarıştı. Kongrede zaferi göğüsleyen beyaz liste ile 132 oy alan mevcut Başkan Refik Bek'i, 207 oy ile geçen Gökhan Ceylan oldu.

İYİ Parti Silivri'nin yeni İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, mazbatasını 7 Aralık Çarşamba günü, bugün, Silivri Adliyesi’nde İlçe Seçim Kurulu’ndan beraberindeki yol arkadaşları ile birlikte teslim aldı.

“BİZLERİ BU GÖREVE LAYIK GÖREN HEMŞERİLERİMİZE, DELEGELERİMİZE VE ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Mazbatasına kavuşan Gökhan Ceylan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün İlçe Seçim Kurulu Başkanımızdan Mazbatamızı teslim aldık. Silivri'mizin 3. Olağan Kongresinde seçilmiş İlçe Başkanı olmanın verdiği haklı gurur ve sorumluluk bilinciyle; Allah'ın izniyle Silivri kalesi burçlarına İYİ Parti bayrağımızı asacağız. Yoğun ilgi ve teveccüh gösteren Silivri'li hemşehrilerimize ve oylarını kullanıp, bizlere bu görevi layık gören delegelerimize üyelerimize teşekkür ederim.”

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum