CHP'den Alternatif 30 Ağustos Kutlaması

CHP Silivri İlçe Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi törenin ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

CHP'den Alternatif 30 Ağustos Kutlaması
Editör: Yaz Dostum
30 Ağustos 2020 - 11:55 - Güncelleme: 30 Ağustos 2020 - 12:04
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge ile 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ülke genelinde kısıtlanmıştı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Silivri'de Atatürk Anıtı'nda sadece çelenk sunma töreni kaydedildi. Gerçekleşen resmi törenin ardından CHP’liler Atatürk Anıtı önünde toplanarak günün anlam ve önemi dolayısıyla çelenk sunumunu gerçekleştirdiler.

Törene CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil, İlçe Yöneticileri, İBB Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve Yönetimleri, HALK -Lis Üyeleri ve partililer katılım gösterdi.

Atatürk Anıtı önündeki alternatif kutlama; saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşımızın okunmasıyla birlikte devam etti. İlçe Başkanı Berker Esen, alternatif kutlamada yanlarında olan herkese teşekkürlerini ve şükranlarını iletirken, vatandaşlarında bayramını kutladı.

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum