CHP Eczacıları Unutmadı

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı ve ilçe yöneticileriyle birlikte 14 Mayıs Eczacılar Günü nedeni ile ilçe merkezinde hizmet veren eczaneleri ziyaret ederek toplum sağlığına katkıda bulunmak amacıyla özveriyle çalışan eczacıların günlerini kutladı.

CHP Eczacıları Unutmadı
Editör: Yaz Dostum
14 Mayıs 2020 - 16:57 - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 - 16:59
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı ve ilçe yöneticileriyle birlikte 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla ilçe merkezinde hizmet veren eczaneleri ziyaret ederek sağlıklı yarınlarımız için özveriyle çalışan eczacıların özel günlerini tebrik etti. Ziyaretlerin koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşmesi dikkat çekti.
 
ESEN: “BU ZORLU SÜREÇTE GÖREV YAPAN TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”
 
Başkan Esen, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Parti yöneticilerimizle birlikte ilçe merkezimizdeki eczaneleri ziyaret ederek, salgınla mücadele kapsamında özveriyle çalışan eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık günlerini kutladık. Covid-19 nedeniyle kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Bu zorlu süreçte görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza da çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bu süreci dayanışma içerisinde hep birlikte atlatacağız.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum