CHP Genel Başkan Danışmanı Köse, Silivri'nin Üreten Kadınlarıyla Buluştu

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Ersin Taşkın; Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kooperatiflerinden sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Fatma Köse ile birlikte Silivri Çiftçi Kadınlar Kooperatifi, Silivri Üreten Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri ve Lavanta üreticisi Sibel Ercan'ı tarlalarında ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Danışmanı Köse, Silivri'nin Üreten Kadınlarıyla Buluştu
Editör: Yaz Dostum
26 Ağustos 2021 - 23:08 - Güncelleme: 26 Ağustos 2021 - 23:14
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kadın Kooperatiflerinden sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Fatma Köse, Silivri’de tarımsal alanda faaliyet yürüten kadın girişimcilerle üretim alanlarında bir araya geldi. Köse’ye ziyaretlerinde CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Ersin Taşkın eşlik etti.

Kadının varlığı, gücü ve emeğinin yarınlarımızın teminatı olduğunu ifade eden Fatma Köse, partisinin çalışmalarından bahsederek, “Projelerle, eğitimlerle ve desteklerle kadınlarımızın hayata daha fazla katılmaları noktasında her türlü girişimi sürdüreceğiz” ifadelerini kaydetti, üretici kadınlardan gelen talep ve sorunları dinledi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ










 

YORUMLAR

  • 0 Yorum