CHP İBB Meclis Üyeleri Bildirdi: "Silivri'de Tüm Köy Yollarımız Açık"

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ile Melih Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçemizde etkisini gösteren yoğun kar yağışında yolların kapanmaması ve buzlanma olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

CHP İBB Meclis Üyeleri Bildirdi: "Silivri'de Tüm Köy Yollarımız Açık"
Editör: Yaz Dostum
14 Şubat 2021 - 14:39 - Güncelleme: 14 Şubat 2021 - 14:42

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ile Melih Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Silivrililerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Balcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Tüm köy yollarımız açıktır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizin ana arterlerde sürdürdüğü küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor” ifadelerini kaydetti.

Öte yandan İBB AKOM verilerine göre gece saatlerinden itibaren yağan kar yağışı sonucunda; Avrupa yakasında Arnavutköy, Eyüpsultan ve Silivri ilçelerinde 6-10 cm arası, Anadolu yakasında Beykoz ilçesinde 12 cm kar kalınlığı ölçüldü. Kent genelinde devam eden kar yağışının bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini artırması bekleniyor. Rüzgârın gün içerisinde kuzeyli yönlerden kuvvetli, aralıklarla fırtına (40 ila 80 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum