CHP: "Kiralık kalemlerin iftiralı algı oyunları tutmayacak!"

“Menfaati kim sağlarsa kalemini ona kiraladığını açıkça belli eden “yerel basın işletmecisi” aldığı talimat ile partimizin ve önceki dönem belediye başkanımızın adını kullanarak bir takım itham ve iftiralarda bulunmuş” ifadelerini kaydeden CHP Silivri İlçe Başkanlığı, “Önceki dönem Silivri Belediye Başkanımızın adını menfaat grupları ile birlikte zikredenlere atalarımızın güzel bir deyimi ile cevap vermek istiyoruz “KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ!” Herkes iyi bilmeli ki bu kişiler üzerinden Silivri’de yaratılmaya çalışılan bu algı tutmayacak! Cumhuriyet Halk Partisini ve Cumhuriyet Halk Partilileri yıpratma çabalarınız boşa çıkacak. Son sözümüz şudur, ELİNDE BİR BELGESİ ve BİLGİSİ olan varsa adliyenin yeri bellidir” şeklinde açıklamada bulundu.

CHP: "Kiralık kalemlerin iftiralı algı oyunları tutmayacak!"
Editör: Yaz Dostum
29 Aralık 2020 - 22:25

CHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından “kamuoyuna” başlığı ile yayımlanan son dakika açıklaması aynen şöyle:

“BİRİLERİ ALDIKLARI TALİMAT GEREĞİ ASILSIIZ İFTİRALARLA GÜNDEMİ MEŞGUL EDİYOR”

“2020’yi geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde, ülke ve ilçe gündemimizde aşı, asgari ücret, bütçe görüşmeleri ve benzeri birçok önemli konu varken görüyoruz ki birileri aldıkları talimatlar doğrultusunda alakasız konular, asılsız iftiralar, deli saçması söylemlerle gündemi meşgul etmeye çalışıyor. Tarafsız gazetecilik kisvesi altında yapılmaya çalışılan toplum mühendisliği çabasının farkındayız.

“MENFAATİ İÇİN KALEMİNİ KİRALAYAN KİŞİ PARTİMİZİN VE ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ADINI KULLANARAK İTHAM VE İFTİRALARDA BULUNDU”

İlçemizde kendisini “ben sadece gazeteci değilim aynı zamanda yerel basın işletmesiyim çıkarlarımı korumakla yükümlüyüm” diyerek aslında menfaati kim sağlarsa kalemini ona kiraladığını açıkça belli eden “yerel basın işletmecisi” aldığı talimat ile partimizin ve önceki dönem belediye başkanımızın adını kullanarak bir takım itham ve iftiralarda bulunmuş.

“CHP, ONURLU VE DEVRİMCİ BİR PARTİDİR”

Buradan o “yerel basın işletmecisine” ve ona talimatı verene bir kez daha sesleniyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi savaş meydanlarında ateşten gömleği giyenlerin kurduğu onurlu ve devrimci bir partidir. CHP’nin her bir neferi Cumhuriyet Halk Partili olmanın verdiği onurun bilinci ile hareket eder.

“KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ”

Önceki Dönem Silivri Belediye Başkanımızın adını menfaat grupları ile birlikte zikredenlere atalarımızın güzel bir deyimi ile cevap vermek istiyoruz “KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ!”

“SİLİVRİ’DE YARATILMAYA ÇALIŞILAN BU ALGI TUTMAYACAK!”

Herkes iyi bilmeli ki bu kişiler üzerinden Silivri’de yaratılmaya çalışılan bu algı tutmayacak! Cumhuriyet Halk Partisini ve Cumhuriyet Halk Partilileri yıpratma çabalarınız boşa çıkacak.

“NİYETLERİNİN FARKINDAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partimizin yönetim kadrolarını, önceki dönem Belediye Başkanımızı ve partimizi deli saçması bir takım söylemlerle itham edenlerin asıl niyetinin farkındayız!
Cumhuriyet Halk Partimiz iktidarında görev süremiz boyunca birçoğu geldiğimiz ilk 100 gün içerisinde olmak üzere belediyenin öz kaynaklarıyla;

*Engelli Yaşlı Koordinasyon Merkezi
*Kariyer İstihdam Ofisi
*Gıda Bankası
*Mahalle Evleri
*Köy Meydanları
*Kültür Merkezi
*Tiyatro Salonu
*Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi
*Tarım Lisesi
*Sergi ve Fuaye Salonu
Ve daha sayamadığımız birçok esere imza attık.

“GAZETECİLİK MESLEĞİNİN ONURUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE HAREKET EDİLMELİ”

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ilçemize kazandırılan bu eserlerin ağırlığının altında ezilenlere yaranmaya çalışmak yerine gazetecilik mesleğinin onuruna yakışır şekilde hareket ederek halk için sorulması gereken soruları sormak kendisine gazeteciyim diyen herkese yakışacak bir davranış olacaktır.

*Silivri’yi Kent Tarımının, gıdanın merkezi nasıl yapabiliriz?
*Üniversite kenti nasıl yapabiliriz?
*İstanbul’un yanı başında üretimin, istihdamın, refahın arttığı insani gelişme merkezi haline nasıl getiririz?
Bütçe görüşmeleri,
Aşı konusu,
Kavaklı’da ki tahsis konusu,

Bu ve bunun gibi sorulması gereken birçok soruyu soramadıkları, asıl yazılması gerekenleri yazamadıkları için partimiz ve partililerimiz üzerinden algı yaratmaya toplum mühendisliği yaparak konuyu saptırmaya çalışanların farkındayız.

“ELİNDE BELGESİ OLAN ADLİYEYE GİTSİN”

Son sözümüz şudur, ELİNDE BİR BELGESİ ve BİLGİSİ olan varsa adliyenin yeri bellidir. CHP olarak her bir partilimiz ve parti bayrağımız altında görev almış her ferdimiz bizim için kıymetlidir. Hiçbir ferdimizle bu kısır tartışmaların içerisinde yer almayacağız.
Herkese eşit mesafede kalarak, kişi ve kurumlara saygısını koruyan 4. Kuvvet dediğimiz basınımıza da her zaman saygılı bir şekilde ilçemizde sosyal belediyeciliğin iktidarını yeniden inşa edene kadar her bir neferimiz ile sonuna kadar mücadele edeceğiz.
CHP olarak hangi partiden olursa olsun ilçemize hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş tüm belediye başkanlarımızı saygı ile selamlıyor. Ebediyete uğurladığımız belediye başkanlarımızı rahmetle anıyoruz.

“İKTİDAR HEDEFİMİZE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Silivrili tüm hemşerilerimiz emin olsun ki bizler toplum mühendislerine rağmen “Artık İstanbul Bize Dar! Hedef İstanbul’dan Türkiye’ye Tek Yön İktidar” şiarı ile baharı müjdelemeye devam edeceğiz!”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum