CHP'li Esen: "Vatandaşın Alım Gücü Eridi"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetimi, Ortaköy Mahallesi’nde pazar ziyareti gerçekleştirerek esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi.

CHP'li Esen: "Vatandaşın Alım Gücü Eridi"
Editör: Yaz Dostum
17 Kasım 2021 - 19:54
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetim kurulu üyeleri, Ortaköy Mahallesi’nde pazar yerlerini dolaşarak pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcı esnafına bol kazançlar dileyip, esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinledi; alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet edip dertleri ile hemhal oldu.

Vatandaşın alım gücünün açık bir şekilde düştüğünün görüldüğüne dikkat çeken Başkan Esen, “Millet İttifakı iktidarında Türkiye’nin tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.


“HER GEÇEN GÜN KÖTÜYE GİDEN EKONOMİK ŞARTLAR ALTINDA AYAKTA KALMA MÜCADELESİ VEREN ESNAFIMIZ VE ALIM GÜCÜ AZALAN VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINA ÇÖZÜM OLMAK İSTİYORUZ”

CHP’li Esen, pazar gezilerinin ardından yaptığı açıklamada, “CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak; Ortaköy Mahallemizde pazar ziyareti gerçekleştirerek pazar esnafı ve vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Yaşam pahalılığı, alım gücünün düşmesi ve yüksek enflasyon pazar esnafı ve vatandaşlarımızı zor duruma düşürdü. Millet İttifakı iktidarında Türkiye’nin tüm sorunlarını çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum