CHP'li Esin; "Silivri'ye Yeni Projeler Getirmeye Devam Edeceğiz!"

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Buse Esin, “Yıllardır üvey evlat olan Silivri’mize, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun kapsayıcı tavrı ve vizyonu ve bizlerin de Silivri CHP İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımızdan aldığımız talepler ve sorunlara sunduğumuz çözüm önerileri ile yeni projeler getirmeye devam edeceğiz!” dedi.

CHP'li Esin; "Silivri'ye Yeni Projeler Getirmeye Devam Edeceğiz!"
Editör: Yaz Dostum
10 Haziran 2020 - 22:27 - Güncelleme: 10 Haziran 2020 - 22:30
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ürettiği kapsayıcı politikaların kentte adalet, eşitlik ve ortak akıl duygusunu yeşerttiğinin altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Buse Esin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadarki hizmetleri ve bugün Silivri’ye verdiği 13 yeni park ile mahallelerdeki 42 adet parkı yenileme sözünün ardından iddialı bir açıklamaya imza attı.

“CHP VARSA HERKES İÇİN VAR”

CHP’li Esin açıklamasında, “Çalışmalarımız vatandaşlarımız için, herkes için! Yıllardır üvey evlat olan Silivri’mize, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun kapsayıcı tavrı ve vizyonu ve bizlerin de Silivri CHP İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımızdan aldığımız talepler ve sorunlara sunduğumuz çözüm önerileri ile yeni projeler getirmeye devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum