CHP'li Meclis Üyeleri Değirmenköylü Üreticilerle Domates Festivalinde Buluştu

Silivri Belediyesi tarafından bu akşam yarışma formatında gerçekleştirilen Değirmenköy Domates Festivali’ne CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Ersin Taşkın ile geçmiş dönem CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da katılım sağladı.

CHP'li Meclis Üyeleri Değirmenköylü Üreticilerle Domates Festivalinde Buluştu
Editör: Yaz Dostum
21 Ağustos 2021 - 22:09
Silivri Belediyesi, Batı Karadeniz illerinde yaşanan sel felaketleri ve can kayıpları nedeniyle konser ve eğlence programlarını iptal ettiği Değirmenköy Domates Festivali’nin yarışma bölümlerini bu akşam gerçekleştiriyor.

İlçenin yerel ürünlerini markalaştırmak ve üretimini arttırarak bölgeye ekonomik ve sosyal katkı sağlamak amacıyla tertip edilen 37. Değirmenköy Domates Festivali’nde CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Ersin Taşkın ile geçmiş dönem CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da hazır bulundu.  

Yarışma formatında gerçekleşen festivalde üreticilerin stantlarını tek tek ziyaret ederek hemhal olan siyasiler; hal hatır sorarak beklenti ve talepleri dinledi. 



YORUMLAR

  • 0 Yorum